tirsdag den 23. august 2011

Flammebedet.. Claus Dalby#3











Altså nu er det nærmest lidt haveblog alligevel, men jeg vil så gerne vise jer de fine fotos...
Claus Dalby har det han kalder flammebedet... Bedet står bag huset og er holdt i ene af flammende farver...
Umiddelbart var det nok det bed der i første omgang tiltalte mig mindst.. jeg er nok ikke så meget til alt det røde og orange i så massiv grad, men alligevel synes jeg, det var en oplevelse at se, og jeg synes selv, at jeg alligevel har fanget nogle rigtigt fine billeder med linsen...
Smag og behag er forskellig, og det var ikke fordi bedet ikke var flot, for det var det virkeligt, men jeg har det bare bedst med pastellerne og de lidt mindre hårde farver, gerne tilsat en smule gult og orange...

På det sidste billede ser det næsten helt tåget ud, og det er faktisk fanget ret præcist, for der hang sådan et fint diset slør af dug, som solens stråler langsomt kunne gennembryde..
Fint var det...!

5 kommentarer:

KrudtuglensMor sagde ...

Super fine billeder - man føler helt at man er der :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Det var også bare flot og så var det inspirerende på den måde at jeg fik fornemmelsen af at det var mere interessen for haven og passionen det handlede om, end at man skulle kunne li og have en have magen til Claus Dalbys.. Det ku jeg godt li.. Kom hjem og var egentligt ret glad for min have og følte mig inspireret til at nyde den lidt mere.. :)

Dorthe sagde ...

Den mand er bare i en klasse helt for sig selv. Jeg elsker den måde han sætter blomster sammen på. Jeg har næsten alle hans bøger og jeg sidder tit og falder i staver over de fine farver og billeder. Men det der flammebed er heller ikke lige helt mig, men flot er det.

bare WUNDERBAR sagde ...

Dorthe-
Sådan har jeg det også, især nu, hvor jeg har været nede og se haven.. Har en masse ideer.. det pokkers er at blomsterne er så pokkers dyre hvis man vil have det hele på en gang.. :)

angie sagde ...

wunderschöne blumenbilder!!! ganz liebe grüße, angie