tirsdag den 9. august 2011

Kræmmer...?Der er et lille kræmmermarked i hovedgaden i min by på lørdag.. sådan i anledning af byfesten.. Jeg har aldrig været til kræmmermarked før som kræmmer altså, og meningen er jo nok at man skal sælge ud af de ting man ikke bruger mere, men jeg er bare så frygteligt dårlig til at smide ud, så istedet er jeg begyndt at lave lidt selv, som jeg kan tage med...
Jeg er ikke sikker på at der er det store salg i sagerne her i min by, men skidt, jeg synes egentligt det er lidt sjovt at prøve at lave forskelligt til en lille bod..

Der er både frugtposer, flagranker til piger og drenge, hæklede blomsterhårspænder, syede blomster brocher, uro klip, små plastic kasser pyntet med bånd, pyntede keramik skåle med låg, en enkelt tunika, lidt stofpakker.. Nu ser vi hvor meget jeg får med, bestemte mig nemlig først for at gå igang i forgårs... Måske det lige var det der sku´til for at jeg kom lidt op i det der krea mode igen, og det er jo bare hyggeligt og befriende at få lavet lidt...

40 kommentarer:

mette sagde ...

Fine sager - held og lykke med salget

Fargevandring sagde ...

Fine ting og fine farger. Lykke til på markedet:-)

Anonym sagde ...

Ihh den keramikrukke ville jeg gerne have fingrene i!

Det bliver da sjovt med marked, mon ikke tingene nok skal få en masse positiv opmærksomhed, selvom folk måske ikke er klar til at købe.

Fie sagde ...

Det ser ud til at være nogle fine ting med dejlige farver, så mon ikke det frister de besøgende?! Dejligt for dig at lysten og ideerne til at være kreativ er vendt tilbage:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

mette-
tak for det.. som sagt så har jeg meget lidt høje forventninger til at få solgt noget som helst, men det er sjovt at forberede sig og prøve at lave sådan en lille stand.. :)

Fargevandring-
Tusinde tak.. Nu ser vi, det er en ret lille by jeg bor i.. :))

Ida-
Den krukke må jeg lige fortælle om på et lidt senere tidspunkt... :))

bare WUNDERBAR sagde ...

Fie-
Nogengange skal der nok bare et bestemt formål til førend man lige får gjort noget ved tingene.. :) Og det blev så lige en kræmmerstand.. Nu har jeg lidt ideer i mit hovede igen.. :)

Sanne sagde ...

Fine, fine ting. Jeg ville klart handle;)

Marina sagde ...

Å sikke fine ting. Mon ikke de nok skal trække kunder og så er det jo en hyggelig måde at få snakket med de mennesker man deler by med.

Christina sagde ...

Ih - held og lykke. Måske skulle man kigge forbi:-)

Unknown sagde ...

Hov det vidste jeg slet ikke, hvor kan jeg læse mere om det, for det tror jeg da også jeg vil med til. selv om det nok mest bliver børnetøj F er vokset fra jeg vil sælge.

HannasHörna sagde ...

Hej! Jag blir så inspirerad av din blogg. Kram

Skjerstad sagde ...

Vakre stoffer og farger :) Fin blogg ! Legger deg i min blogroll ;)

Hilsen Janne

Julie / It's My Passions sagde ...

Sikke nogle flotte billeder!

Kig gerne forbi: :) http://itsmypassions.blogspot.com

KGaardsted sagde ...

Sikke nogle lækre sager! Er sikker på, at du nok skal få solgt noget af det! :) Andet kan da ikke passe.. Held og lykke, og god fornøjelse! :)

Ps. Hvilken by er det vi skal komme til? ;)

Louise sagde ...

Kære Rakel

Den krukke tror da gerne jeg vil eje:-) :-) Kan man købe den af dig??

PS: har du fået mine mails?? Har nemlig bøvlet med computeren, men tror det er oppe at køre igen.

KH Louise

Malene sagde ...

Altså jeg ville komme og købe hvis ikke jeg boede så langt væk...krydser fingre for et godt salg! Om ikke andet, er det da også godt for noget, at du er kommet op i kreaomdrejninger igen:)

Anna Marie Weinreich sagde ...

JEG ville helt sikkert købe noget i din bod, og jeg er sikker på, at der os er mange andre, der vil synes, det er rigtig spændende - det skal du ikke være i tvivl om :) Jeg har selv en bod til de årlige loppemarkeder, næste gang den 29. auguat på Køge torv - det er bare super skægt at høre folks kommentarer til ens ting og ikke mindst når der de køber noget:)

Kamilla sagde ...

Sikke fine ting - god jeg kunne komme til jeres kræmmermarked!
http://diary.dk/spaendende-frokost-til-de-smaa

Mette sagde ...

Vi har netop for 2. gang afholdt sådan en byfest i den lille by jeg bor i. Vi er en kreds af kreative kvinder som stillede en bod op, salget er ikke det store, men det er meget hyggeligt at snakke med folk og mange spørger interesseret til hvordan tingene er lavet. Og min erfaring er, at deler man ud af sin viden får man som regel noget igen. Rigtig god fornøjelse

Katrine/häklenfelt sagde ...

Jeg deltager i mit første bagagerumsmarked den 27. august. Det glæder jeg mig meget til og her er ånden, at man lige så gerne må komme med hjemmekreerede ting som kælder-gemmer. Med de ting du viser der tænker jeg, at du sælger ud på under 10 minutter :)

Annchen sagde ...

Hvor spændende med lidt kræmmerliv..:) Glæder mig til at høre om det..
Jeg drømmer om en dag sådan for alvor at tage en dag som kræmmer - men det kræver vist alligevel en makker for at ha' nok til en stand..;)
Synes din idé med at producere lidt lækkert er super!
KH anne

Mette sagde ...

Skulle jeg ikke til Kbh. så havde jeg helt sikkert stået klar derude! Held og lykke med det Rakel. Kh. Mette

Frk. Munk sagde ...

Ihhh jeg er sikker på du nok skal få udsolgt af det hele! Man bliver helt glad når man ser alle de fine farver på dine ting :-)

Held og lykke

Libbie sagde ...

Jeg håber at folk kan se potentiale i de fine ting du laver :)
Jeg var også inviteret til at dele en stand på lørdag til et vej-loppe-marked, men desværre har jeg intet på lager og tænker hele tiden fremad imod blogtræf hvor jeg da gerne skulle have lidt at vise frem :)
Good luck.
kh

bare WUNDERBAR sagde ...

Sanne-
man ku jo håbe der kom en el to fra blogland tilfældigt forbi, så kunne det ske der kunne afsættes lidt.. :)

Marina-
Ja lige præcist, halvdelen forstår nok ikk helt hvad man laver, men måske man alligevel bliver overrasket, og der er nogle som er til den slags.. :)

Christina-
Ja da.. Hende jeg deler stand med arb i Elle Belle, og har tre piger, så hun har deres aflagte med, både tøj, sengetøj og sko.. hun har bla også et par næsten ik brugte angulus vinterstøvler i lilla til 100 kr.. de er virkeligt fine, og sandaler fra bisgaard, angulus og sofie schnoor.. :)

Ævle bævle-
de har ikke været så gode til at reklamere for det, men vil tro det står i lokal avisen imorgen..? Ellers kan du sms til mig, så skal jeg booke et bord til dig.. det koster ikke noget.. :)

Hannashörna-
Tusinde tak, det var søde ord, som jeg blev glad for.! :)

Skjerstad-
Det var dejligt, altid godt med nye læsere.. Velkommen til.. :)

Julie-
Jeg kigger ind når jeg lige får et sek.. ;) Tak for linket.. :)

Kgaardsted-
En lille by mellem skive og viborg.. ret lille.. ;)

Louise-
Jeg har fået dine mails, skal nok lige vende tilbage, tiden er lige knap.. jeg skal lægge en til side til dig, af krukkerne efter lørdag hvis det er.. :)

Malene-
Det er da næsten det som er det bedste af det... ;) De der kreaomdrejninger kan godt være lidt svære at trække igang engang imellem, men når hjulene først kører er det helt ok.. ;)

Anna Marie-
Jeg er bare sikker på at Køge torv er større end det jeg skal til.. :)) Men nu må vi se.. godt at vide at der trods alt er nogle som synes det kunne være helt fint.. ;)

Kamilla-
jamen der er skam åbent for alle, men tvivler på at du sådan vil køre langt for det.. :))

Mette-
Lige nøjagtigt.. har faktisk også tænkt lidt på at lave en krea hausfrau forening her i byen, og så tænkte jeg at det også er en måde og se hvad folk siger til den slags.. :)

Katrine-
Helt så gode prognoser for salget har jeg desværre ikke.. :)) Men bare folk har lyst at kigge og jeg får lavet lidt, det er også fint.. :)
Held og lykke med dit bagagerums marked.. :)

Annchen-
jeg har faktisk tænkt lidt på holstebro.. de har en d 28 nu her og igen d. 25 sep.. :) Var det noget måske? Jeg er ikk helt sikker på jeg kan passe det ind, og jeg skal nok også først lige se hvordan det går på lørdag.. :)

Mette-
Men du vælger trods alt Kbh.. det ville jeg også have gjort.. :)) Men tak for opbakningen in spe.. ;)

Frk. Munk-
Tusinde tak.. nu må vi se, hvordan det går.. :)

Binemor-
Jeg er også SÅ dårlig til at smide ud, og det samme er datteren.. Så det er ikke nemt at lave bod af den vej.. :)

Unknown sagde ...

Hvis du får blod på tanden i forhold til at gå på marked, så er der jo bagagerumsmarked i både Holstebro og Viborg. Jeg har ind imellem en stand i Holstebro. I Holstebro er det den sidste søndag i måneden...

Held og lykke med din stand...

Malene sagde ...

Uh...jeg kunne også godt være interesseret i en af keramikkrukkerne, hvis du har flere tilbage efter lørdag:)

Unknown sagde ...

Synes nu, det er nogle fine ting, du har fået fremstillet:-) Håber du bliver positiv overrasket mht. salget!

Louise sagde ...

Rakel, det må du meget gerne...

Jeg får bare en mail når du får tid.

go aften

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Kære Rakel
Hvor er det altså bare nogle super fine ting du har fået lavet til din lille kræmmerbod - jeg kommer helt sikkert og handler hos dig på lørdag!!!
Vi ses :)
Kh Tina

morslille sagde ...

Vil du mon afsløre hvor det er henne?
Jeg kunne da godt finde på at komme forbi, bare for at se de fine ting du laver.
KH Charlotte

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
jeg har faktisk været ved at undersøge det med holstebro.. men er det hver mdr det er, er det ikk kun i sommermdr? :)

Malene-
Jeg skal nok lige melde tilbage derefter, må hellere lade være at sælge ud inden.. :) Så har jeg jo slet ikke noget at komme med, det måske ikk så sjovt.. :)

Auvill-
Ja det håber jeg også jeg gør, lad os nu se.. lige nu håber jeg mest bare på godt vejr, så kan det andet næsten være lige meget.. :)

Louise-
jeg skal nok lige vende tilbage til dig.. ;) Go aften til dig også.. :)

Tina-
Ingen købetvang der, det jo ikk lige sikkert der er noget der frister, men det vil være rigtigt hyggeligt hvis du kiggede hen og sagde hej.. :))

Charlotte-
Altså så får jeg jo helt præstations angst, for jeg har ikke lavet særligt meget og jeg tror ærligt talt ikke det sådan er til at køre langt for.. Du skal vist omkring 30-40 km nordpå.. ;)

Anonym sagde ...

Jeg bor i Viborg og vil også ret gerne komme forbi. Det vil lette hvis du fortalte byens navn, ellers må vi jo køre frem og tilbage ml Viborg og Skive indtil vi opdager hvor det er
Mvh

morslille sagde ...

Det skal du ikke få, jeg kigger jo nok også lidt ved dine "konkurrenter" ;O))))
Jeg skal alligevel nordvest på lørdag over middag.
Du er velkommen til at skrive til min mail hvis du vil afsløre hvor det er.
KH Charlotte

Unknown sagde ...

Your blog is wonderful! So bright and colourful ^_^ I absolutely love it

Claire

bare WUNDERBAR sagde ...

Anonym-
Du kan lige sende mig en mail. :)

Morslille-
jeg sender dig en senere.. :)

Hearthandmade-
Thank you for your sweet comment.. I am now follower of your blog as well.. You have a lot of nice DIYs and ideas.. :)

Unknown sagde ...

Hej igen... m. hensyn til bagagerumsmarked i Holstebro, så er de på facebook og har en hjemmeside... Jeg tog fejl ang. bagagerumsmarked i Viborg...
Bagagerumsmarked i Holstebro (hvor det er kæmpe stort) kører fra april til september, den sidste søndag i måneden.
Hvis du vil have en stadeplads, og være sikker på at få en, skal du være i god tid. Man kan bestille en stadeplads for hele sæsonen. Sidste gang jeg var med tror jeg nok det kostede 225 for en stadeplads, men jeg er ikke sikker... Håber du fik et par svar, ellers kan du skrive til mig...

- Mette

Frk. Toft sagde ...

Jeg kommer altså også at handle med dig, for jeg kunne måske godt tænke mig nogle af dine fine stof lapper til patchwork, så jeg er spændt på, hvor du kommer til at stå henne! :o)

Knus Mie

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
Tusinde tak for din søde hjælp.. jeg klikker ind hvis jeg har brug for mere.. :)

Mie-
Ja kom da ned.. vi har fået booket ved revisoren.. ;)
Stofpakker.. ja du siger noget.. bliver helt stress.. :)

Marie sagde ...

jeg er sikker på du nok skal få solgt noget. Du er så god til at sætte farver og mønstre sammen og finde på fine ting :) Håber du tager billeder af din bod.