mandag den 8. august 2011

Sommerfugle klip....


Jeg har været ved at tegne en ny uro model... Sommerfuglene blev motivet, det kan vist gå an lidt endnu... Sommerfuglene er klippet af papir og tapet, og pyntet med knapper, bånd, og små kunstige blomster som jeg har taget fra en hawaii halskæde... De er hængt på forskellige farver af brodere garn og uroen er afsluttet med en perle, nu hænger de fint i stuen... Måske du også har set den hængende på skabet i indlægget her...

Jeg elsker det der klipperi, fordi det er noget jeg kan lave sammen med storepigen.. Hun er virkeligt begyndt at interessere sig for det kreative og laver både korssting, knytter og klipper...

Billederne her er selvsagt ikke fra idag, men derimod fra i sidste uge, hvor vejret var helt fantastisk... I foråret byggede manden herhjemme et overdæk til terassen, og vi har virkeligt brugt det meget... Det er ret fantastisk at få et ekstra uderum til vores lille hus... Derude kan man sidde selvom det regner, man kan spise der, og ja man kan også sysle med sjove sager...

Skal jeg sidde der idag, bliver det vist mest i blæst og regn... Er det mon efteråret der venter lige om hjørnet?!....

31 kommentarer:

Anna Marie Weinreich sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud :) Og det er meget imponerende, at du tegner skabelonerne selv - de er bare så fine:)

KGaardsted sagde ...

Det ser super hyggeligt ud!! :)
Rigtig fine sommerfugle :)

Anonym sagde ...

Det ser fantastisk hyggeligt ud!
Det med at være kreative sammen, det er noget af det bedste jeg ved. Og det er en gave at give kreativiteten videre til storepigen.

Fru Thornholm sagde ...

En super god idé! Tak for inspiration. Har længe tænkt, at jeg må få lavet noget af alt det vintage tapet og papir jeg har liggende.. Det her er da en oplagt idé. Måske jeg lige kan få det ind i programmet her den sidste uge, inden jeg skal på arbejde igen? :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anna Marie-
Jeg er også uddannet billedkunst lærer og tegner også af og til, så det er ikke skabelonerne jeg synes er det vanskeligste.. det mere det med lige at finde på.. :)

KGaardsted-
Tusinde tak.. synes især den nederste model er blevet fin, det er vist den endelige, hvis jeg skal lave flere.. :)

Ida-
Lige præcis.. nu er jeg så ved at lære hende lidt at det tager tid og kræver tålmodighed, når man skal lære noget nyt, og ingen kan ting med det samme.. det er hun ikk helt enig i.. :)

Fru Thornholm-
Der er ikk noget bedre end at få brugt sine rester, og så elsker jeg at få noget ud af noget, som egentligt ikk skal bruges særligt mange materialer til.. :)

Anna Marie Weinreich sagde ...

Ja, så er du jo fiks med en blyant :) Jeg læser også til lærer pr 1. september - måske billedkunstlinjen var noget for mig også:)

Peppe sagde ...

Hvor yndigt :) og hvor ser det hyggeligt ud..

Malene sagde ...

God idé med den overdækkede for at forlænge udeperioden lidt:) Uroen er blevet rigtig fin - især den nederste er jeg vild med.

bare WUNDERBAR sagde ...

Anna Marie-
Jeg kan ihvertfald godt anbefale det.. det var mit yndlingsfag at ha, men jeg havde også en enormt dygtig lærer, som jeg var glad for og det er jo alfa og omega.. Ellers fortryder jeg kun at jeg ikke valgte håndarbejde.. :)

Peppe-
Det er rigtigt hyggeligt at sidde og lave noget sammen.. og at det lidt er det samme vi kan lave efterhånden.. :)

Malene-
Ja både det og så har vi plads til puder og tæpper, hunden kan ligge ude i tørvejr, ungerne kan lege i sandkassen og være ude selvom det regner og ikke mindst, så kan vi jo tørre lidt vasketøj også.. ;)

Marina sagde ...

Så fine og rigtigt meget dig med den lille knude og de løse snorer. Jeg har stadigt din stjerne og dine fugle hængene på mit arbejdesværelse og tænker tit på dig.

Overdækket terrasse er skønt. Vi har også en (eller faktisk to, men vi bruger mest den ene) her og sidder ude i både regn og sol.

Masser af sensommer kram.

MollyMy sagde ...

Det ser hyggeligt ud.....kan se hunden også nyder godt af den overdækkede terasse hvor der er lidt skygge.

Katrine/häklenfelt sagde ...

Hvor er de fine:) Det ser tilmed hyggeligt ud også.

M sagde ...

Super fine! Og dejligt motiv :-)

Westmose sagde ...

Hvor er den nye uro bare fin.....og skøn oase I har der under taget. Vi bor også under vores pavillon når vejret ellers er til det :-)

Anna Marie Weinreich sagde ...

jamen det vil jeg da helt sikkert tænke rigtig grundigt over:) Det kan jeg godt forstå - for det ser da ud som om, at du ville være den ideelle rollemodel i det fag :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Marina-
Hvor dejligt at høre.. :) Jeg tænker om jeg ikke skal kigge forbi dig og se din have en dag.. bare en halv time til en kop the og lidt sludder.. :)
Godt at se dig på bloggen igen, er spændt på om jeg har gættet rigtigt.. :)

Mollymy-
Lige nøjagtigt.. han er en langhåret islandsk fårehund, så han vil gerne i skyggen når det er rigtigt varmt, men egentligt er det ofte varmere på tearassen så, så i virkeligheden ligger han der nok mest fordi han helst vil være i nærheden af os.. :)

Katrine-
Netop, og den kombo er altid altid go´... ;)

Mette-
Tusinde tak.. Nu går sommeren jo snart på hæld, og så er det måske ikke sommerfugle der er fine længere, men pyt, lige nu er de.. :)

Westmose-
Vi forsøgte os også med pavillion sidste år, men den blæste væk på 2. dagen, og så var det ligesom ovre.. så i år byggede vi simpelthen overdæk istedet.. :)

Anna Marie-
Det var bare på et tidspunkt hvor jeg ikke helt syede så meget endnu, og så sku jeg jo vælge.. Men ville virkeligt gerne have haft den.. :)

Unknown sagde ...

Hvor ser det altså hyggeligt ud og sikke fine de er blevet :)

Heidi sagde ...

Hvor er det en fin uro. Jeg elsker sommerfugle og når der så lige kommer et lille neno pust på dem, ja så bliver de endnu skønnere.
Dejligt at din datter har lyst til at være med.
Hilsen Heidi

Emilie sagde ...

Hej.
Jeg er lige faldet over din blog i dag.
Super flotte sommerfugle!
Tak for inspirationen. Måske skulle jeg også give mig ud i at lave en uro på denne regnvejrsdag.
Kh, FarfallaDK

Anne Nowak sagde ...

Dejlige farver og mønstre!!!

vidunderlige univers sagde ...

sikke nogle fantastiske billeder..Savner at arbejde med børn i den alder:0) heldigvis vil de unge osse sysle.. :0) det med at klippe klistre har jeg osse gang i, men en sommerfugl kan jeg åbenbart ik tegne - men har lavet nogle andre søde motiver.. Og det er så hyggeligt.. Din uro er total nice.. Og den terasse er virkelig dejlig.. KH iben

Frøken Anker sagde ...

Hyggeligt I kiggede forbi i lørdags. Et er sikkert - det er ikke efteråret, der er på vej! Endnu!!
Sikke fine uroer, I producerer - hils prinsessen :-)

Dolls and Darlings sagde ...

Fin sommerfugle uro. Og skøn overdækket terrasse - det drømmer jeg også om at få en gang..

Mette Houg sagde ...

Fine sager fra dig, igen, igen:)

Christina sagde ...

sikke dog et dejligt sted I har jer der :)

Unknown sagde ...

Hvor ser det hyggelig ud, håber Filippa engang får lyst til at være lidt krea sammen mad mor engang. Udover de fine sommerfugle har jeg svært ved at få øjnene væk fra den fine vattæppe :)

Signe sagde ...

Åh, disse er bare fine :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maja-
Tusinde tak.. :)

Heidi-
Ja neon pust er altid godt, ihvertfald lige for tiden.. :) Det er rigtigt hyggeligt at hun gider at være med, og hun får også lavet fine ting.. :)

Farfalla-
Fik du mon lavet en? Det er nemlig også rigtigt gode regnvejrs sysler.. :)

Anne Nowak-
Tusinde tak skal du have! Jeg nyder at følge med i dit univers, du laver fantastiske ting, og så kan jeg rigtigt godt li´dine billeder der fortæller på bloggen! :)

Iben-
ja hver alder har jo sin charme, og det er jo alligevel lidt nogle andre ting man kan lave med dem når de bliver lidt større ungerne.. :)
Vi er også glade for terassen kan du tro. :)

Frøken Anker-
Ja der var mange spændende sager hos dig.. er glad for zink kogerne.. har fået plantet den første rose i den ene, det ser rigtigt fint ud.. :)

Dolls-
Det er simpelthen noget af det bedste vi har invisteret i længe.. det er SÅ bevendt med et ekstra rum ude, når huset er så småt som vores er.. :)

Fru Hygge-
Tak for det. og hyggeligt at se dig.. ;)

Christina-
Det er rigtigt dejligt.. lige nu er det desværre bare lidt overbefolket med hvepse.. ved ikk hvordan de hele tiden finder derind.. :(

Ævle bævle-
Jamen det har faktisk ligget ude i mine forældres sommerhus i deres anneks, og da jeg spurgte til det fik jeg det nærmest kastet i nakken, for min mor synes da egentligt vitterligt ikk det var særligt pænt.. Fint for mig! ;)

Signe-
Tak for det, og for din kommentar, dejligt at du har lyst til at læse med.. :)

Mia sagde ...

Hejsa
Sikke fine sommerfugle. Jeg har en datter på 2 år, og jeg glæder mig til hun er lidt større, så vi også kan være kreative sammen. Så håber jeg bare hun også har lyst :)

Høytrykk sagde ...

Så fine de er! Dette har jeg lyst til å prøve selv også. Mine to jenter er litt for små til å klippe, så da får mor klippe alene. :)

Anonym sagde ...

i love yor blog, it´s so beautiful!!i´ve started one a few days ago, i send you and i hope yo would like it. All the best, Cristina
http://bertilane.blogspot.com/