onsdag den 5. oktober 2011

Nyt sofabord...
I lørdags var jeg hos de lokale Spiloppere, egentligt bare for at hente et børneskrivebord jeg havde reserveret... Skrivebordet var super fint i træ, med skuffer og udtræksplade... Der stod også en retro kontor stol i træ, malet i en fin grøn farve, den passede til bordet og måtte selvfølgeligt også med...

Og så var det, lige da jeg skulle til at ud, at jeg fik øje på det fine sofabord... Gråt, med svungne former omkring bordpladen og mere lige linjer nedover... Kunne lige se det stå i vores stue, så jeg fik pludseligt travlt... et par andre damer var også interesserede, men det blev mig som købte det.. Endnu engang et kup! 40 kr. måtte jeg slippe, sammenlagt for skrivebord, kontorstol og sofabord blev det under 200 kr... Jeg elsker den slags genbrug!

(og læg lige mærke til den fine lyskæde med boldene.. Jeg fik den i fødselsdags gave af en veninde i weekenden og jeg er vild med den... Den giver det hyggeligste lys og lidt farverigt humør til stuen...)

33 kommentarer:

Louise sagde ...

Endnu en gang tillykke, med de sidste indlæg at bedømme, ser det ud til du har haft nogle tavle, men skønne dage :-)

Men må jeg komplimentere dit nyt sofabord, hvor er det dog fint.... Ku rigtig godt selv tænke mig noget i den stil, måske lidt større... Men skal også ha sparret op til ny sofa først... så vi må se .... Men super fint er det i hvert fald. Tillykke med kuppet.... Får vi mon også bord og stol at se??

Og lyskæden, den elsker jeg, har den selv i vinterhaven, måske du har spottet den i nogle af mine indlæg. den er SÅ lækker om aftenen med lys i.... :-)

ha en dejlig dag.

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Jeg synes indimellem at jeg har ligget vandret for at nå alting, men fint blev det, og det var en RIGTIGT go fest... :)
Jeg er vild med sofabordet, i vores små gemakker skal det ikk være for stort, så kommer det hurtigt til at se kluntet ud.. Jeg synes det her er perfekt, og indtil videre får det lov at beholde den farve det har.. :)
Jeg skal nok vise det andet også, men indtil videre står det gemt ude i garagen til jeg lige får tid til at gøre noget ved det.. :)

Cecilie sagde ...

Synes det er rigtig fint det bord, og er ret vild med den grå farve. Overvejer at male vores sofabord gråt, så det der inspirere lidt :)

Ønsker mig også farverige lyskugler, men af en eller anden mærkelig grund har manden valgt at sige ned til det. Mærkeligt.

Christina sagde ...

Var det spilopmagerne i Viborg? Dem har jeg nemlig lige fået anbefalet, men de har bare nogle trælse åbningstider så vidt jeg kan se.

Fint sofabord - og SIKKE en lækker lænestol!

bare WUNDERBAR sagde ...

Cecilie-
jeg synes faktisk også at den grå farve er helt fin, selvom det ikke er en jeg selv har valgt.. den er ihvertfald så fin at jeg ikke gider bøvlet med at lave det om.. :)
Min mand er lidt sjov hvad den slags angår tror jeg.. han jublede da jeg kom hjem med sofabordet, og han synes at lyskuglekæder er hyggelige, så det passer mig ganske perfekt.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Nej det er spilopperne ude i stoholm.. de har åben for salg og indlevering hver lørdag fra 10-12, og der er altid masser af plads og let at komme til... Nogengange finder man alverden, og andre gange ingenting.. :) Det kunne godt være køreturen værd.. Ihvertfald de gange man finder noget.. ;)
Stolne er jeg også rigtigt glad for.. den har stået i min farmor og farfars sommerhus.. nu har mine forældre sommerhuset, men de synes at stolen var stor derinde, og så gik den til os.. Vi har haft den i en 7-8 år efterhånden.. det er stadig ikke helt lykkedes mig at finde ud af hvad det er for en.. :)

Marie sagde ...

altså Rakel, nu er den der igen ;) stolen ligner jo den jeg har og jeg har også lammeskind op af ryggen. Sofaen du har, er lige præcis sådan en slags vi ønsker os, og sofabordet er også sådan et jeg leder efter, men har ikke haft heldet endnu (til den rigtige pris).
Det ser rigtig fint ud med kludetæppet nedenunder, og dine puder og lyskæden og og og...super fint :)

Høytrykk sagde ...

Så fint bordet var, både i fasongen og fargen. Og 40 kroner er jo et skikkelig kupp! Fin stue dere har!

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Hvor er det bare fantastisk, men endnu værre, så er jeg ved at falde ned fra sofaen af længsel efter den bamsestol!! SKØØØN

Julia Runge sagde ...

Wow for et fund! Har længe ledt efter et sofabord som det! :D

filibaba sagde ...

Tillykke med det nye sofabord - det er fint og passer godt ind i stuen. Jeg glæder mig til at se de andre møbler, som du har købt.

Christina sagde ...

Skøn er den.. Den ligner Wegners bamsestol tilnærmelsesvis!

Westmose sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud - vi har et bord nærmest magen til stående i vores garage. Det trænger dog til en klat maling - det er da ret sjovt...jeg købte også mit brugt for en slik men er bare ikke nået videre i maleprocessen - så du er ret heldig dit kan bruges med det samme :-)

Anonym sagde ...

Hyggeligt :)

Katrine Neontråden sagde ...

Sikke en skønhed. Elsker også den grå farve! Mums :)

Landbohaven sagde ...

Flot sofabord. Ingen skarpe hjørner.

Anonym sagde ...

sikke skønt bord!

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Tillykke med de fine fund.
Det passer jo perfekt til dit hjem.
Kan godt forstå du er glad og tilfreds og så til den pris...
Glæder mig til at det andet du fik købt.

Knus Susi

Anonym sagde ...

Hej Rakel!
Nu må jeg altså kaste mig ud at prøve at efterlade en besked her... ;o)
Jeg blev SÅ glad da jeg så dit indlæg i dag...For både sofabordet og kontorstolen har faktisk boet hos mig en kort periode(jeg har ikke malet det) men det passede ligesom ikke rigtigt ind og så måtte det retur så en anden kunne få glæde af det... ;o)Næste gang jeg overvejer at sende et loppefund retur kontakter jeg lige dig først - okay?? ;o) Jeg kan se hvor fint bordet står hos dig, og det er jo lige sådan det skal være!!!!
Knus fra Anita ;o)
(nu med sættekasse!!)

Kristin sagde ...

Sikke et fint sofabord - passer godt til jeres sofa!
Det var sørme en SKØN pris for de 3 ting:-)

Tyg och otyg sagde ...

Vilka fynd!

HannasHörna sagde ...

Hej! Vilket fint bord! Och vilket fint rum...inspiration i massor. Ha en trevlig kväll! Kram

Retro Rejen sagde ...

HVor er det bare fint, og hvor var det dog et kup med dine funde. Sikke en hamrende hyggelig stue i har :-)

Fargebarn sagde ...

Kjempefint sofabord. Så fint dere har det i stua! :) Liker spesielt godt de grønne lampene.

Iben sagde ...

Sikke et fint fint bord og synes også farven er lige i skabet sammen med alt det andet. Tænk engang den sofa har vi også. Det er nu lidt utroligt og ungerne har også præcis denne fine lyskæde, fundet i Berlin. Arh men altså..
Vi var i øvrigt på søndagstud i weekenden på dine kanter, nærmere bestemt Lundø. Aj hvor var det smukt og hyggeligt deroppe. Det er jeg bestemt hooked på at gøre igen, så kan være man skulle prøve at koordinere det med de spilopper næste gang (;

Christina sagde ...

en dejlig stue :) og bordet er lækkert, ligesom sofaen og lænestolen. vi har også sådan en gammel stol, bare lidt mere lige i ryggen og fuldstændig i stykker i siddestoffet, jeg vil så gerne ha´ den ombetrækket - helst i den der udefinerbare gule farve ;) men det hører til de ting der nok aldrig bliver lavet...

Iben sagde ...

Og rigtig skønt at se at vi ikke er de eneste der har en stue, som er så lille at sofaen er en væg til væg model (;

Synes selv at små stuer er meget mere hyggelige og intime, så egentlig savner vi ikke rigtig en større én af slagsen og jeres stue ser altså bare så hyggelig ud. Sådan en der lægger op til at finde den uldne plaid, brygge en kop the, tænde stearinlys og smække benene op (:

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres kommentarer.. jeg svarer lige tilbage i eftermiddag.. der er ikke mere strøm på comp og den kan gå ud når som helst, og har ikk lige grejet med til strømforsyningen.. ;)

Maria sagde ...

Sikke en hyggelig stue!

Merete sagde ...

Fedt med loppefund til den pris ;0)
Ser super hyggeligt ud ...

bare WUNDERBAR sagde ...

Marie-
Er det ikke bare utroligt... det er da lidt morsomt?!... :))

Høytrykk-
Tak for det... Elsker også den slags kups.. :)

Pimp me up-
Ja men det er altså ikke en ægte wegner stol, men det gør den jo ikke mindre bamset eller lækker at sidde i... :)

Julia runge-
Ja det havde jeg egentligt også lidt, så jeg var rigtigt glad da jeg fandt det.. :) Nogle gange er man bare heldig.. :)

Filibaba-
Ja nu mangler jeg bare lidt tid til at sætte dem i stand.. :)

Christina-
Man kan nu sagtens se forskel når man sådan ser den, men den er jo ikke mindre skøn af den grund.. :)

Westmose-
Har også resten i garagen, så ja, godt den ku bruges med det samme, ellers var den også blevet stående i garagen lidt endnu.. :)

Tina-
Tak ;)

Blomsterpigen-
Ja den er ret fin farven også.. :)

Landbohaven-
Ja og det er altid godt med rundede hjørner når børnene løber rundt... :)

Mattie-
Tak og ja det er det... :)

Susi-
Elsker når man finder fine sager til en go pris... :)

Anita-
Ej det var dog bare sjovt... Kommer det nede fra dig... :))) Ja tror da også du bør køre det omkring hende spilopperen heromme først da... :)
Tak for hjertet! Har slet ikk fået skrevet.. det er så fint, tænker du selv har lavet det? Det hænger inde på vores lille vægskab og Frederikke har været henne og beundre det... :)
Hyggeligt med en kommentar herinde.. :)

Kristin-
Ja det passer faktisk rigtigt godt til sofaen.. det har lidt mere højde end det vi havde før, det er fint.. :)

Tyg og otyg-
Ja det er fint.. :) Tak for din kommentar..

Hannas-
Tusinde tak for dine fine ord, godt du kan bruge billederne til inspiration.. :)

Retro rejen-
Tusinde tak.. Jeg elsker hyggeligt.. så gør det ikke så meget hvad det består af, bare det er hyggelig følelsen man får.. ;)

Fargebarn-
Det var faktisk nogle lamper min svigermor fandt på loftet, og som min mand sprøjtemalede med en grøn maling han havde brugt til sin cykel.. De er blevet meget fine.. :)

Iben-
Ej altså har I været helt heroppe.. Var I omkring Savillas? Det må I næsten have været.. Ude på spidsen af Lundø kan man se til mine forældres sommerhus.. der er fint derude, sjovt.. Hvad bragte jer dertil? :)
Og ja det er da utroligt at vi på den måde hele tiden har de samme sager.. :)
Og ja her kører vi heller ikke væg til væg tæpper men derimod væg til væg sofa.. ;) Det krævede jo lidt da vi sku finde en, for det var jo ikke helt ligemeget hvor stor eller lille den var.. Men vi har to stuer som er sat sammen med en stor åbning og ellers vinkel stue hvis man kan sige sådan, og sofaenden er så inde i den inderste vinkel.. giver det mening? Næste gang du/I er på de her kanter må I da forbi..! :)

Christina-
Det var måske egentligt en meget go ide med den farve.. vi har fået lovning af svigermor på at hun vil ombetrække den, vi har bare ikke lige kunnet undvære den endnu.. ;)

Maria-
Tak for det.. ;)

// liepsch. sagde ...

i came around your blog and it looks really really nice. i guess i'll be a permanent reader now :)
i have a project started called herz des hauses where i collect images from bloggers to different themes, such as couch tables in living rooms. as you have one here, you can ad your 's at my blog as well if you like because it looks so nice :)
love, mirij

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Den ligner, men vigtigst af alt (og ikke om den hedder Wegner eller Poul) er at den ser ultra dejlig og hyggelig ud :-)