mandag den 9. januar 2012

.....


Der er lidt stille på bloggen.... Ude i det virkeligt liv er der nok at se til... Lillebroren har fået hjernerystelse, efter at han i sidste uge faldt ned af en trappe... Det var ikke rart for nogen...!
Vi har taget den med ro, og også hygget os... Jeg har hæklet lidt mere, det er ligesom den slags man kan, når man er dømt til at tage den med ro, og bare være... Lillebroren har det meget bedre nu, og vi regner med at han igen imorgen er klar til at komme afsted....

Denne lille hæklesag er endnu ikke færdig, den mangler lige den sidste omgang, for at komme til at se meget mere avanceret ud end den egentligt er...! Det skulle egentligt være en grydelap, men jeg tænker, at der er for mange huller og garnet for tyndt, og derfor er den nok mere til fare i køkkenet end egentlig hjælp...

Men pæn det bliver den, det er jeg sikker på....!

25 kommentarer:

Banebakken sagde ...

Så flink du er, den er superflott : ) ...og masse god bedring til stakkars lillebror!

by myr sagde ...

Nej hvor er det synd for lillebror...! Åh der er bare ikke noget værre end når ens børn kommer galt afsted, det rammer altså en mor eller far lige midt i sjælen! Men trods alt godt at høre, at han er ved at være på dupperne igen:-)

Og sikke en fin hækle dims...ved jo ik hvad det er, når nu det ik må være en grydelap:-) Men FLOT, det er den:-)

Kh. Malene

alex sagde ...

...♥...so nice!!!

betine sagde ...

Åh nej, sikke noget... Godt han er ved at være frisk igen!

Den er rigtig fin, din hæklesag... Sikke nogle dejlige farver.

bare WUNDERBAR sagde ...

Banebakken-
Tusinde tak, både for de rosende ord om hækleriet og for den gode bedrings ønskning.. :)

Malene-
ja puha, kan også godt mærke jeg lige skal have lidt hård hud opbygget igen i forhold til at være knap så sårbar på børnefronten... Ting kan bare ske og blive alvorlige på et splitsekund...
Det er dejligt at se ham være nogenlunde ok igen... :)

Og hæklesagen den bliver nok bare til at hænge til pynt tror jeg.. eller måske uden hank om en doilie istedet... :)

frieda-
Thank you, colorfull I think... :)

Betine-
Ja der er lidt smæk på farverne... der skal hækles sådan nogle gennemgående bølger, lidt svært at forklare, men går sådan og overvejer farverne til dem... :)
Og JA godt han er bedre igen.. Det var bare ikk sjovt... :)

bare WUNDERBAR sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Barbara sagde ...

uha, sikke en rim oplevelse med lillebror, godtat haner ved at være frisk igen. Den er godt nok fin! Er du ikke sød at forklare, hvordan du laverden aller inderste ring?
Hvis du har lyst til at få inspiration til lidt nye mormor-hæklerier, så tjek min blog

Unknown sagde ...

uha sikke noget. Håber han er ved at være okay igen, din lille dreng! Hækletøjet ser rigtig fint ud, glæder mig til at se hvad det ender med.

Malms Verden sagde ...

Jeg er sikker på den bliver flot! God bedring med "lillebror"! Det er ikke så rart når sådan noget sker, men de små størrelser er heldigvis robuste.
Knus Rita

Line sagde ...

Den er da godt nok noget af det lækreste!
God bedring med lillebror, lyder altså meget væmmeligt!

Linsens sagde ...

Puha, godt at høre at lille bror er ved at være ovenpå igen. God bedring med ham.

Barbara sagde ...

Har knækket koden til ringen ;0)

Heidi sagde ...

Uhh det lyder ikke rart med lillebror. Godt det går bedre med ham. Jeg er helt vild med farve sammensætningen i dit lille hækleri.
Håber lillebror snart er helt på toppen igen.

Gitte sagde ...

Det lyder ikke rart med lillebror, godt det går bedre.
Super fint hækleri.. Er vild med farvesammensætningen.

trinesoehest sagde ...

Avavav! Ej, den lille stakkel! Åh, det er så hårdt, når sådan en lille fyr kommer til skade :-( Men godt at han er ved at være frisk igen!

Den er så fin din lap! Jeg har nogle der minder meget om, men jeg får faktisk ofte brug for dem. De er gode, når man skal løfte noget som er lige nøjagtig så varmt at mine fingre ikke udholder det, og samtidig har man lidt bedre kontrol end med det der store, kraftige grydelapper vi ellers har. Og så pynter de så fint :-D

Kirsten Søeballe sagde ...

Er ked af det med lillebroren.
Hæklesagen kan sagtens blive til en grydelap. Du hækler en ensfarvet flad rund i fastmasker som skal være lige så stor som den du har lavet allerede. Så hækler du dem sammen. Det vil kunne holde varmen væk fra fingrene. Og dit fine arbejde vil ikke være spildt :-)

Line sagde ...

Åh, stakkels lillebror. Godt at høre, at han er ved at have det bedre.

Mht dine fine hæklerier, så kunne du jo sy den på en hvid grydelap som applikation, så den ender med både at være fin og sikker i køkkenet ;)

Hvis jeg kunne, ville jeg lave to og sætte dem på knæene af et par babybukser, men hækling har jeg desværre ikke evner til.

Kh Line

Unknown sagde ...

God bedring med LIllebror. Det er så synd for de små pus når de ikke er på toppen.

Jeg synes stadigvæk godt du kunne bruge den som en grydelap, du kunne jo hækle en cirkel uden noget, som du så lægger den anden oven på.

Jeg har et par grydelapper er er lavet på den måde for mange år siden af min mors moster.

Hyggestunder sagde ...

Stakkels lille mand, godt at høre at han er på højkant igen. Det er nogle fede ting du hækler, jeg få helt lyst til at komme igang selv. Har du nogle gode fif til en "hækle-jomfru", som ikke aner hvor hun skal starte?

SiriR sagde ...

Puha, det lyder som lidt at et chok at få sådan en besked fra dagplejen. Godt at han er ved at have det bedre, det er aldrig sjovt når de små har ondt.

Elsker dine hæklerier, dine farvevalg og hvad du laver:)

Jolana sagde ...

Again nice crocheting!!! and ful of colours :-) So spring! :-) J.

3. sal til højre sagde ...

God bedring med den lille, det var da ubehageligt. Og lappen er meget smuk! Brandvabler er overvurderet ;)

Michelle sagde ...

Sikke en grim overraskelse, det er bare ikke rart når de kommer til skade og man ikke selv er der til at holde om og trøste - rigtig god bedring til den lille fyr.

Mht. til den for tynde/hullede grydelap, kan du hækle to og hækle dem sammen i kanten. Så bliver den tyk så fingrene ikke så nemt smutter igennem hullerne (skriver hende der ikke rigtig kan hækle men er i besiddelse af grydelapper af den type) :)

Malene sagde ...

Rigtig fin hækledims du har hæklet. Måske i dobbelt garn næste gang, så den kan bruges som grydelap...
Og hvor er det dog synd for lillebroren (og de bekymrede forældre) - dejligt han nu er i bedring:)

Mysticia sagde ...

De grydelapper har jeg også hæklet... Jeg har samme problem/tanke som dig: Hvordan skal du kunne hjælpe mig med et varmt fad?
Jeg er spændt på hvad du vil gøre ved din. Mine ligger i skammekassen og håber vi en dag får en pige så de kan få lov at pynte på noget tøj måske.