onsdag den 11. januar 2012

Den fede free style hækler.....


Da jeg lavede det der indlæg her, med de hæklede kaktusser, så lå der en kommentar som skilte sig lidt ud fra de andre kommentarer... Sådan en af den slags, som jeg egentligt normalt sletter, men jeg synes bare, at denne her var så helt igennem sød (ja og måske også en lille smule komisk...?), at den fortjener sine ønskede 15 minutes of fame...

Den fine kommentar lød som følgende:

Super fed free style hækling :) Hilsen Henning
htc desire reparation http://htcreparation.dk/

Jeg synes, at det var super sødt af Henning at falde i svime over min freestyle hækling, og tilmed efterfølgende at give mig smil på læben, da jeg pludseligt fik de indre billeder for mig, af Henning og de andre fyre, der sidder i deres pause mellem alle HTC reperationerne og laver fed free style hækling....

Og efterfølgende kommer jeg til at tænke på Far til 4 filmen, hvor far til fire har klædt sig ungdommeligt for at få sit gamle arbejde igen, hvorefter chefen spørger, om han har slået benet (siden han står sådan lidt rapper trippe agtigt!), hvortil far siger: Nej mig?? Nej jeg har bare skidt i bukserne.....!! ( ja det er den slags vi morer os over herhjemme med 5 årig datter!..)

Far fik vist ikke sit job igen i filmen, ihvertfald ikke sådan lige med det samme....

Gad vide om Henning fik flere htc reperationer, eller om han bare fik ordrer ind på fede free style hæklede kaktusser...??

19 kommentarer:

Banebakken sagde ...

Haha, moro :) Virkelig en
god tilbakemelding å få,
vil jeg si! For det er jo
virkelig "fedt" det du har
gjort!

Ha en riktig god onsdagskveld!

Klem
Maria.

Unknown sagde ...

hehe åhh det kunne jeg lige ser for mig... griner helt vildt... tak...

bare WUNDERBAR sagde ...

Maria-
Nogle gange er den helt vilde forsøg på pr simpelthen bare for plat... Helt ærligt...
men Henning er sød, ham skal man ikke grine af, bare fordi han digger den fede hækling... ;)

cs-
ja helt ærligt, det kunne jeg også bare... og sjovt nok er det altid mænd der lægger sådan et link, og det er da aller mest malplacerede.... :))

Malene sagde ...

Ha ha....Tak for et godt grin:) Ja, man kan undre sig over, hvor langt de vil gå for lidt ekstra reklame...Må ikke håbe, at Henning er blevet mobbet af kollegerne for at have ytret sig om hækling:)

Maria sagde ...

Tak til Henning (og dig!) for der kom der også lige et stort smil på tværs af mine læber :)

Mette Bossow sagde ...

Ja, det er da søgemaskineoptimering der vil noget :)
Kaktussen er forøvrigt vild fed!

Pia sagde ...

Nu sidder jeg også og griner lidt for mig selv, så tak fordi du delte med os andre:)

Bex sagde ...

Tænk, jeg tror også han har kommenteret på min (temmelig hemmelige, i øvrigt) - blog.
Eller, måske hed han Brian. Men noget med et link til noget telefonreparationer også. haha!

Unknown sagde ...

Herligt! Måske ikke helt det rette forum at reklamere i.... Jeg har også fået den slags herlige kommentarer, men det har primært været for restauranter og et par penis-forlængelser, hvilket også falder en smule uden for mit område;o)

Maiken sagde ...

De der små placerede reklamer har jeg altså også moret mig over ofte. Særligt fordi jeg netop også tænker om de egentligt mener det de skriver eller bare gør en dyd ud af at kommentere så de kan få placeret deres link?

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
jamen nu sidder de jo og hækler sammen i pauserne skal du tænke på.. ;)

Maria-
ja jeg siger også tak til Henning.. ;)

Mette bossow-
Ja altså det er nok også mig der ikk helt har fattet pointen i det.. Jeg kan ikk helt greje hvori den fede reklame ligger, når man ser at henning er vild med fed free style hækling... enten tænker man at han sgu da er for sær, at han sidder der og hækler, og sender man ham ikke sin tlf, eller også tænker man at det da er en mega irriterende og slet ikk iorden måde at promovere sig selv på, og så sender man heller ikk sin tlf?? Det er da ihvertfald ikk win win i min optik, men der er sikkert noget jeg har overset i det her... :)

Pia-
Ja håber også Henning blev glad for sine 15 minutes... ;)

Bex-
Jeg tror faktisk også jeg har haft en brian et el andet.. kan ikk helt huske for mad.. Eller nogen for noget mad i kbh, og der er sgu langt over for bare at hente en middag for mig.. :)

Smilerynker-
Ej ok, den var måske også lige over grænsen...?? Men igen, der er altså et eller andet her jeg har overset, eller ikke forstår, hvori ligger win win pr reklamen i at smide sådan en jeg hedder HEnning, er vild med hæklerier, og send gerne din tlf,agtigt pr kommentar? Jeg synes jo bare pludseligt ikk Henning er en person jeg overhovedet har lyst til at sende min tlf til?? :)

Maiken-
Der er noget med det der link.. ;)
Men igen, Henning her, han kom igennem mit nåleøje.. måske det fordi han virkeligt mener det, når han siger han elsker hækling.. :)))

Bex sagde ...

Nej, hvor er det skægt! Mad i København ja, eller Restauranter i København - de har virkelig også skrevet en del kommentarer (som aldrig er blevet udgivet)
Jeg har altså også lige 3 timer til København.
Og deres hjemmeside som de så lystigt linkede til virkede i øvrigt aldrig.. hmm..
:)

Thomas Rosenstand sagde ...

Hejsa

Men ved du, at den gode Henning faktisk har opnået MEGET mere, end han gik efter?

Det har han, fordi du har taget hans kommentar og indsat den i dit indlæg - og dermed får han reel værdi ud af det link, du derved giver ham.

Hans oprindelige plan - at lægge en kommentar hos dig - ville ikke have givet ham noget som helst, for links i kommentarer på blogger.com er de såkaldte "nofollow" ;-)

Hvis jeg laver en tåbelig kommentar - kan jeg så også få den indsat i en artikel hos dig i stedet? :-)

Mange hilsener
Thomas

Anonym sagde ...

Ha, lidt omtale er bedre end ingen, er det ikke det man siger?! Spørgsmålet er så om det er gavnligt i det her tilfælde. Hækle-Henning skulle nok overveje, hvilket image han vil have;):)
I øvrigt så er det altså lidt sjovt.. Der er et par ældre mænd i min familie, som hækler og strikker på deres gamle dage - det tog dem LANG tid at turde at stå frem om deres nye hobby;):) Og det som tidligere gik under dæknavnet 'Skakklubben' hedder nu Hækleherrerne - de er vist 5 efterhånden.. ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Bex-
Ja de har åbenbart ikk helt held med det.. ;)

Thomas-
ALtså både og vidste jeg det... Ja jeg vidste godt at Henning fik en go pr nu, men jeg tænker at det næsten er så fjollet at det næppe gavner hans image som htc reperatør... at linket i kommentaren var såkaldt no follow, det var jeg faktisk ikke klar over..
Skriv en tåbelig nok besked, så er du måske heldig den postes.... ;) Jeg kan også se du har skrevet en rigtigt go bog, det er også en vej.. ikke halvt så tåbeligt ser det ud til?? ;)

fortel-
You understood Hennings purpose of comment I guess... :))

Polkapigen-
Det syns jeg sgu er sjovt... Men igen, hvorfor ikke, det er da også både meditativt, afslappende og alligevel produktivt at strikke og hækle.. Se bare som Arne og Carlos hæklede kugler er hittet i Norge.. :)
Jeg synes det er fint, og at Henning er en af den slags mænd, det skal vi ikke grine af... ;)

Unknown sagde ...

Haha! Helt i gennem fantastisk! Tak for et godt grin! ;-)

Mvh. Pernille

http://flusso-di-pensiero.blogspot.com/

Stine Maansen sagde ...

Hey! Tror rent faktisk sådanne kaktusser ville kunne overleve her i huset! Hvor er de bare fine.

HanneZ sagde ...

Sjovt, min Samsung reperatør hedder Jesper, og han er interesseret i broderi på læder etuier...pudsigt, og et morsomt indlæg du har skrevet om det. KH

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
Det er Henning vi takker... ;)

Stine-
Det kan de nemlig også hos mig, det er fint... :)

Zacho-
Ej ja det er da pudsigt.. fornemmes der et mønster her? Har den slags reperatører en el anden form for krea fetisch?? :)