onsdag den 29. februar 2012

Herre i eget hus...
Min mand har altid gerne villet deltage i det med indretningen herhjemme, og vi har ikke noget herhjemme, som han slet ikk synes om, dog har der alligevel været en vis overenskomst om, at jeg gerne må lave om på egen hånd, mens han liiige skal vende den med mig først...
I den seneste tid har han så set lidt for meget til det dersens program Herre i eget hus, og han synes at ham Rasmus Larsson er helt helt fin... (ja det synes jeg sådan set også.. meeen....)
Herhjemme betyder det, at manden også er blevet lidt mere herre i eget hus hvad indretningen angår... I den seneste tid er der banket mange og flere billeder op rundt omkring i huset, og jeg kan være sikker på, at når jeg kommer hjem, så kan der meget vel være sket nyt på den front...

Det nyeste er hans hi fi hylde over tvét, som pludseligt bare skulle sættes op, uden at jeg egentligt havde noget at sige i det...??!

Det har dog alligevel overrasket mig, at størstedelen af de tiltag han gør på indretningsfronten, faktisk er ret fine... For eksempel har jeg altid holdt på, at vi kun skulle have enkelte billeder hængende over sofaen, men nu da han har hængt endnu flere op, kan jeg faktisk godt se at rummet bliver lidt større, og at det faktisk ser rigtigt fint ud...
Nu skiftes kunsten konstant ud på væggen over sofaen, så vi kan gå og smage på alle de fine tegninger og malerier, han får lavet... Det kan jeg rigtigt godt li´...
Faktisk tog jeg billedet af sofa billederne den anden dag, men i skrivende stund hænger der allerede flere, så de næsten fortsætter ud til væggen...

Jeg styrer heldigvis stadig suverænt det med blomster, vaser og andet nips... Den niche regner jeg med at få lov at beholde for mig selv.....!

20 kommentarer:

Louise sagde ...

Ha ha.... jeg sys det er sjovt han ser det program. Jesper gider heldigvis ikke at se det.. Ellers ville han vidst også få gode ideer.... Dog må jeg sige, jeg er tosset med din mands billeder, jeg må snart eje et af dem... Det ville være SÅ fedt på tapetvæggen ved spisebordet....

Hvor er jeg træt af jeg ikke kan abonnere på dine besvarelser mere... øv os...

Forresten, hvor er din super smukke stol i stuen blevet af???

KH Louise

jolanda sagde ...

Whenever I see your blog name in my readinglist, makes me happy :-) I like your colorful post and nice house ... LOVE it.

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Ja jeg kan godt se at kommentar feltet af en ell anden grund ser lidt anderledes ud end før.. Ved da ik lige hvorfor.. :)

Og ja, de der mænd kan vist hurtigt få gode ideer af det program, og det er jo lidt ambi på den måde at jeg jo gerne vil bestemme det hele selv, men egentligt også rigtigt godt kan li at han har en mening om tingene..
Synes også det er lidt forfriskende at han gør noget, og at jeg opdager, at han måske ser tingene på andre og brugbare måder... :)
Stolen i stuen, er bare flyttet ind i den anden stue.. den er ikke helt så luftig, som den vi har stående i sofahjørnet nu.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jolanda-
Thanks for your sweet comment.. :)
I´m glad you like my blog, and enjoy to follow it.. :)

Kreativista i Boligrum sagde ...

Når man har en mand som kan lave kunst som det der er indrammet, er det også på sin plads han får lov til at have dem på væggen. Det ser virkelig godt ud.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Dejligt at se:)
Din mand tegner og maler også nogle fede billeder, så bare op med dem!!

stine

bare WUNDERBAR sagde ...

Kreativista-
Det er jo mere et spørgsmål om hvor og hvordan det hænger.. Men¨åbenbart kan jeg tage den lærestreg at det har han måske alligevel mere forstand på end jeg har... :)))

Stine-
Ja jeg synes faktisk også de er rigtigt fine, og jeg synes at det er rigtigt rart at have noget hængende som han har lavet, men jeg skal jo lige sluge det at han blander sig egenrådigt i indretningen når jeg ikke er hjemme... Sætter hylder op ligefrem.. :))

Maiken sagde ...

Jeg synes I har en hyggelig stue og selvfølgelig skal hans fine tegninger da op! :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
helt klart skal de det.. jeg elsker hans billeder, skifter dem også selv jævnligt ud, fordi der er så mange mange gode jeg gerne vil kigge på.. det er som sagt mere det med hvor de hænger.. :) Men jeg må bøje mig i støvet og sige at han får dem hængt på en måde som er rigtigt fin, og som gør noget godt for rummet.. :)

Joni (pigesind) sagde ...

Her i heimen er også mannen med på å bestemme innredningen:-) Det er en del ting jeg liker som han synes er grusomt stygt, og da kommer det heller ikke inn dørene her:-) Med mindre det bare er snakk om en kopp eller andre slike småting, og det går selvfølgelig begge veier:-) Jeg har også mine egne bilder på veggen, og som jeg har sagt før: Din mann er så flink!

Klem

bare WUNDERBAR sagde ...

Joni-
Det lyder fuldstændigt som her.. :)
Det er jo også fint at de har en mening om hvordan de gerne vil have tingene, men også fint at jeg stadig har mit råderum, for for mig er det også lidt en hobby... :)
Det er altid hyggeligt og rart at omgive sig med ting man selv laver... :)

Louise sagde ...

Nej det er super træls... Jeg havde også kommentarfeltet som sådan en pup up kasse, men ku se man ikke længere kan abonnere på indlæg, så nu har jeg lavet det om igen... Det er så træls, så skal man jo selv holde øje med når du fx svarer....

Blev da helt bange for om i havde solgt stolen... Det må i ikke da... Skulle det dog ske, så må du endelig sige til :-) :-)

Og ja, den væg han har lavet her, den er da super fin... Er sikker på det også er fint med endnu flere billeder...

Christina sagde ...

uhhh - at kunne give slip og lade andre gøre - det er så god en ting (hm, som jeg virkelig skal øve mig i...) jeg kan godt lide jeres billedvæg fordi den er så personlig og lige der kommer jo mandens flotte tegninger ind - meget meget flot :)
kh

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Åh, jeg elsker jo, når alt det feminine får et skarpt modpil. Det ser rigtig godt ud over jeres sofa.

Jeg tror du kan komme 'problemet' med mailabonnement til livs ved at vælge den kommentarmodel, der hedder 'indlejring under indlæg' eller noget i den stil. Da har man stadig mulighed for at trykke på tilmeld dig via mail.

KRAM
Lis

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Nej det er ikke sådan en vi lige sælger.. det er et arvestykke, og jeg har fundet ud af at det er en skipper model, en ok eftertragtet sag, så det er fint jeg har holdt fast i den.. ;)

Christina-
Jeg kan også godt li når den er personlig sådan en væg.. Jeg ønsker mig dog en væg i huset fyldt med billeder vi har taget.. Desværre er jeg bare så dårlig til at få billeder fremkaldt.. :)

Lis-
Tusinde tak for det tip.. :)
jeg må lige ind og kigge på det.. :)
Og ja du har da helt ret, det er da fedest når man kan se at der både bor en kvinde og en mand i huset (hvis det altså er tilfældet ikk).. Og jeg kan også godt li at han har singe ting han byder ind med.. Jeg skal bare lige lære at han faktisk kan træffe fine valg i indretningen uden at jeg blander mig.. Det er faktisk sket en del gange efterhånden.. (jeg har så kun ladet være at blande mig, fordi jeg ikk var hjemme!).. ;)

Annchen sagde ...

Lækre lækre billeder der er kommet på væggen!
Synes det er fedt han deltager - herhjemme deltager C gerne, men vi er begge så vægelsindede at indimellem må der bare tages en beslutning;)
Kh Anne

Mette J sagde ...

Det er godt nok også nogle fede billeder han laver, din mand ! Skønt med skiftende udstillinger. Er i øvrigt enig i at der kan gå for meget liberty selvsving i det, hvis man ikke diskuterer indretning kønnene imellem.

Mette Kathrine sagde ...

det kender jeg godt! Det er måske også meget godt engang imellem, at de blander sig lidt de mænd :D

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Hahaha, det kender jeg godt. Altså det der med at man lige skal lade den anden komme til fadet også. Og at de så faktisk ikke er sådan nogle oddere til det, som man ellers var kommet til at mistro dem;)

frk.regnbue sagde ...

Hmm ja, helt ærligt må min mand gerne blande sig lidt mindre..... jeg har forbud mod puder osv med blomster. Der ville jeg altså gerne lige have lov at bestemme:-)