fredag den 9. marts 2012

I weekenden...


....vil jeg forsøge at nyde de små ting på trods af at tingene omkring min arbejdssituation er en smule mere kaotiske og håbløse end jeg bryder mig om...

I weekenden vil jeg nyde årets kunstudstilling, og jeg håber sådan at min mand går derfra, glad og tilfreds...

Jeg er stolt...! Jeg synes hans billeder og tegninger er fantastisk fine og konstelletionerne af de værker han har valgt at tage med er lige som den skal være...

Jeg selv har kæbt en ny Essie neglelak.. Har fået en sponsoreret hårklipning af min mor, og retter ryggen...!

Foråret er på vej, smuk kunst skal skue mit øje hele weekenden og iaften skal jeg sidde i sofaen med popcorn og ældste datter under armen og se x factor, som vi gør hver fredag...!


Go´weekend! Og tusinde tak for alle de søde ord og kommentarer til mit sidste indlæg..!

15 kommentarer:

Marie sagde ...

Jeg håber du får en dejlig weekend trods alt. Jeg har selv lige været igennem en meget hård tid, hvor de små glæder netop er dem der fik hjulene til at køre alligevel. De små ting, familien og venner det er virkelig vigtigt i sådan en tid :-)

Iben sagde ...

Det er godt at høre Rakel, at du gør noget godt for dig selv -retter ryggen, løfter håret, tager neglelak på og nyder alle de vigtigste ting her i livet.

Når det så er sagt er jeg rigtig ked af at høre om alt roderiet omkring din jobsituation. Kan ikke forstå hvis nogen vil lade sådan en kæmpe kreativ resource som dig gå, men har desværre en fornemmelse af at det netop er det som alt for mange folkeskoler gør i dag. Skærer ind til benet og så er det alt det kreative som ryger først af i svinget ): Det er en synd og skam og et kæmpe tab for vores unger og vores fremtid

Jeg er sikker på at der må være en mening med denne her situation du er havnet i. Du har så mange talenter så jeg overhovedet ikke er i tvivl om at der må være et super spændende job hvor der lige stpr dit navn på derude et sted.

De bedtse tanker og kram herfra og god weekend trods alt-- det lyder det som om det bliver..

bare WUNDERBAR sagde ...

Marie-
jeg bliver egentligt også mere og mere glad for og opmærksom på, at det med at kunne de små glæder og det man har faktisk er noget af det aller vigtigste at kunne.. Det forsøger jeg at holde fast i.. Så længe man kan det, kan man overkomme meget!
Jeg håber du er på den anden side nu.. :)
Go week...

Iben-
Det er faktisk også det jeg forsøger at sige til mig selv.. at der er en mening med det og et el andet sted skal jeg ende med det..
Og det skal blive fint engang.. på den ene eller den anden måde..
Jeg har trods alt verdens dejligste mand og verdens dejligste unger ikk!
Du må om nogen vide hvordan det er at leve med usikkerhed omkring hvordan fremtiden kommer til at se ud.. Her tænker jeg selvfølgeligt på nummer trækningen! Jeg var rigtigt glad for at læse at den faldt ud til din fordel!
Go weekend... :)

KH

Maja sagde ...

Håber i får en dejlig weekend.

Du har sikkert hørt det før, men når en dør lukkes åbner der altid en ny. Det selvfølgelig altid hårdt, at alting ikke er som det var igår, men den nye mulighed kan også være meget bedre end der hvor man var før. Så håber at du finder dig noget som giver nye udfordringer, gode kollegaer og glæden ved at gå på arbejde igen :)

Kh Maja

Emilie sagde ...

Det lyder som en virkelig dejlig plan! Du ønskes en rigtig god weekend med positive og glade tanker.

Kreativista i Boligrum sagde ...

Håber du får en god weekend trods alt.

Teresa sagde ...

Hvor udstiller han dem henne...? Hvis man må spørge

den enkelte Freude sagde ...

Kære Rakel,
håber udstillingen bliver en berigende og dejlig oplevelse, sm kan hjælpe i det ret så konfuse tid. Jeg krydser så meget fingre for, at det kommer ændringer på skolen, så du stadig kan blive. Omend jeg giver Iben ret i, at der nogengange skal ske uønskede ting/ændrunger, for at andre muligheder og veje åbner sig.
Jeg håber det allerbedste for dig og sender dig forårsvarme tanker,
kg Kirsten
Smukke billeder- han er virkelig dygtig

Heidi sagde ...

Kære Rakel
Har netop siddet og læst på din blog og hvor synes jeg det er nogle barske omstændigheder for mange skoler og nu også dig.
Jeg håber at det på den ene eller anden måde kan blive begyndelsen på et endnu bedre job.
Rigtig god weekend
De bedste hilsner Heidi

Fru Thornholm sagde ...

Rigtig god weekend, på trods af det der er sket på dit job. Har modtaget din pakke - mange tak :-)

Kh Stine

Med et lekent sinn / With a playful mind sagde ...

Høres ut som en veldig god plan! Ønsker deg alt det beste i tiden fremover. Å ta godt vare på de gode øyeblikene i hverdagen er så utrolig viktig. Lett å glemme i stressende tider.

Klem fra Mumsi

S O F T * U N I T S sagde ...

Jeg er sikker på at du får en rigtig dejlig weekend :o) Det lyder til at du får fyldt den ud med en masse fantastisk dejlige ting og sager. Sender en masse positive tanker din vej.

Kvinden bag høner og haner sagde ...

Det er kun et stort menneske der formår at se de små ting.. så jeg tænker alt det bedste om dig:)Og så vil jeg da lige sige, at Essie kan rede mange dårlige dage, så husk at touch up om et par dage! Pøj pøj, med hvad der end skal ske..

Kvinden bag høner og haner sagde ...

Uh. ps: du HAR en meget dygtig mand, er vild med billederne, hvor kan jeg se mere?

bare WUNDERBAR sagde ...

Kære alle sammen.. vender lige tilbage med svar imorgen.. :)