tirsdag den 17. april 2012

Ny stue og lidt lavt blus...Ny æske fra Søstrene Grene..


I weekenden tog vi en rask beslutning om at flytte lidt rundt i stuen.. I 5 år har det stået som det gjorde, mest fordi jeg var af den overbevisning, at det var den eneste "rigtige" måde i det lille rum...
Manden tog som ofte før over, og stillede møblerne, som han nu syntes, og det var så op til mig at godkende eller ej.. Jeg godkendte..!
Det føles som om, vi har fået mere plads, og stuen er meget mere åben end den var før... Det er hyggeligt og rart med lidt luftforandring og vi nyder det faktisk alle sammen...

Ellers forsøger vi at nyde den sol der trods alt har været fremme, og mirabelle træet i haven der allerede er sprunget ud.. Sikke en sød duft den sender os!
Vi håber på snarlig varme, så den forkølelse og hoste, der huserer i huset, snart forsvinder...
Kom sol, sommer og varme..!

8 kommentarer:

Barbara sagde ...

Skønt med lidt forandring i hjemmet. Det er utroligt hvad en omrokering kan gøre! Herhjemme har manden også rykket rundt -og det blev godtaget ;0)Men nipset hersker jeg umidbart over :0)

Christina sagde ...

Det kender jeg godt det der med at synes at tingene kun kan stå på en måde, så er det godt at se det med andre øjne :) Jeg synes det ser fint ud. Go bedring, her var den mindste også syg med mave og hang på min arm en hel uge, nu er han frisk igen og jeg kan komme i gang med komfirmationsforberedelser til på lørdag...

Fru hygge sagde ...

Dejligt at flytte lidt rundt hvis man trænger til lidt forandring:) fint ser det ud:)
Herhjemme nyder vi, at jeg er gået på orlov- alt forgår nu stille og roligt, og det er til gavn for hele familien.. Det giver tid ved sybordet også:) SKØNT!!:) God bedring til jer.
Knus fra Mette

bare WUNDERBAR sagde ...

Barbara-
Nips nichen bliver ved med at tilfalde mig.. ;)
Men jeg er overrasket over hvi´lket blik manden har for det.. Dejligt nok egentligt.. :)

Christina-
Det er bare så strengt, når man bliver ved med at skiftes til at være syge.
Idag er carl emil den der ligger med feber og hoster osv.. Det bliver rigtigt spændende med konfirmation hos jer.. SÅ har man store børn.. :)

Mette-
Det har jeg lige misset at du er på orlov? Hvad er det da?
Det er altid skønt med tid og plads til sig selv.. :)
Og sybordet, det har jeg ikke set på lidt for længe.. :)

Louise sagde ...

Ej det kan jeg rigtig godt li, det syner meget større i jeres stue, så kan godt forestille mig det gir ekstra plads... Ville ønske vores sofa os ku skifte plads, men her er det altså fysisk umuligt....

Det ser fedt ud, og flot med alle de rammer rundt omkring

Heidi sagde ...

Rigtig god bedring til Jer, håber I snart er helt oven på :)

Ditte sagde ...

Hvor bor du hyggeligt! Det er nogle rigtig fine (og billige :) æsker du har fra Søstrene Grene. Ved du om de har dem endnu?

ffluwer sagde ...

Det ser da rigtig dejligt ud. Fedt at manden tager lidt initiativ til sådanne projekter.