mandag den 29. april 2013

En meget god erstatning....


Så er ferien forbi, og jeg er idag igen startet på arbejde... Og jeg er jo ikke den eneste, eftersom datteren endeligt er i skole igen (ja vi er sikkert mange, både børn og voksne, som er virkeligt lettede nu)... Og når jeg kigger tilbage på min effektive ferie, hvor der skulle ryddes ud, må jeg bare erkende, at jeg ikke nåede det halve af det, jeg havde tænkt jeg ville. Men det jeg nåede kommer ikke slet tilbage...!
Til køkkenet har vi købt et nyt ur. I virkeligheden ville vi jo gerne have haft et fint City Hall ur, eller måske en Bankers Clock, men økonomien var mere til en ret fin erstatning i form af en billig udstillingsmodel fra Zone... Er egentligt ret tilfreds med det...

Næste stop i oprydningsfasen er ovenpå, hvor ungernes værelser og min mands "atelier" står for tur....

7 kommentarer:

Maiken sagde ...

Jeg kan nu også godt lide de lysere rammer, hvor billederne kommer mere til sin ret. Efterhånden har jeg jo skamrost dem, men de er altså virkelig fine!

Vi nåede også en brøkdel af hvad jeg troede vi ville nå i bededagsferien, så herhjemme hober det sig op i hjørnerne med burde-gøre projekter. Efterhånden tror jeg aldrig jeg kommer dem til livs, da der altid dukker nye op. :)

by myr sagde ...

Åh du bor så fint Rakel!

Jeg har godt nok priset mig lykkelig for i de sidste 4 uger, at jeg endnu ikke har skolebørn...hold op, hvor må der være mange som har været PRESSEDE! Så må det være dejligt at vende tilbage til normal hverdage igen - og jeg tror bestemt også de mange kære lærere har glædet sig:-)

Kender kun alt for godt det der med planer om oprydning - jeg når heller aldrig det halve. Der kommer altid noget andet i vejen. Som regel noget der er mere spændende :-)

/Malene

Fyrstenogfruen sagde ...

Mere vil ha' mere... Jo mere jeg får ryddet ud herhjemme, jo mere har jeg lyst til at rydde ud - giver det mening?? Fedt erstatningsur:)

Unknown sagde ...

Hvor er det fint og sådan er det vist bare med ferie... Mange planer og så når man kun det halve, men det er alligevel en god start!

Hav en dejlig dag;o)

Kh Lisbeth

Sine sagde ...

Ser dejligt roligt og simpel living agtigt ud - hvad du har nået indtil videre : )
Dejlig dag til dig.

Olafsdóttir sagde ...

Elsker din Blog! Min mor kan også sidde i flere timer inde på bloggen og se på bileder og læse. Keep up the good work! Dejligt hjem og god stil :)

Finurligheden sagde ...

Jeres mere lyse hjem er så fint og tiltalende, at det giver mig lyst til at rydde op og gøre fint.