onsdag den 24. april 2013

Oprydningen fortsætter....


Nu er halvdelen af ferien gået, og jeg kan godt se at mit arbejde med at rydde ud og forenkle begynder at tage form. Væggene er blevet lyse og det gør at vores ellers små stuer igen virker lidt større.
Vi har efterhånden kørt en del sække med småt brændbart på lossepladsen og hver ting jeg kommer omkring bliver vendt og drejet.
Kan den bruges, har den en anvendelse eller en historie jeg ikke kan leve foruden? Kan den gives væk, kender jeg nogen der kan få glæde af det? Eller er det bare helt klar til udsmid?
Jeg er bare frygteligt dårlig til at skille mig af med ting, men nu skal det virkeligt bare være... Det skal være slut med at bruge så meget tid på at rydde op og flytte ting fra sted til sted, tiden må prioriteres og bruges på noget mere vigtigt...

Ungerne nyder nu, at de kan overskue entreen. Alt vintertøjet er nu pakket væk for i år, og man ved præcist hvilken knage jakken skal hænge på, og i hvilken skokasse man finder sine sko. På den måde får man også meget mere lyst til selv at tage tøjet og skoene på. Især for Carl Emil på 3 år er det spændende.

Og imens jeg har ryddet op passer haven sig selv, og påskeliljerne er nu sprunget så fint ud... Det bliver vist ikke i denne her uge, jeg når at ordne drivhus og bede.....

11 kommentarer:

Henny sagde ...

Ja man får ligesom nyet energien ved ro og enkelthed. Det er så skønt at rydde op og muge ud en gang imellem. Der siges det er sund for sjælen :-)

Marlene sagde ...

Det lyder rart med sådan omgang oprydning. Jeg burde også gøre det, men jeg har bare så svært ved at komme i gang.
Kh.

bare WUNDERBAR sagde ...

Henny-
Lige nøjagtigt... Det suger godt nok lidt energi når jeg står i det, for hold op hvor kan man samle mange ting sammen over årene, men for hver pose jeg kører væk giver det dobbelt energi igen... Jeg var bare kommet dertil hvor jeg synes at alt vores tid gik med at rydde op, eller leve i rod hvis ikke vi havde tid til at rydde op.. Den tid må kunne bruges på noget bedre og mere positivt... :)

Mamameena sagde ...

Ser fint ud! :)

og øv øv kan se han stadig bruger jakken? :/
har forsøgt at maile dig mht om du stadig ville sælge den :)

Anonym sagde ...

Fine billeder! Jeg leder netop efter den gulvbelægning, som du har i entreen. Det er vist et vinylgulv? Ved hvad navnet på det er og hvor det forhandles?
Mange hilsener Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Marlene-
Det havde jeg altså også og det er vist mest fordi jeg har ferie i denne uge at jeg får det gjort... :)

Meena-
Ja jeg har faktisk tænkt på dig.. men det var faktisk først i forgårs jeg fandt den frem fra kælderen, så jeg vidste ikke om den passede. Det gør den desværre... måske I alligevel kan bruge den næste år? :)

Anne-
Gulvet er fra Tarkett floors og jeg mener den hedder urban graphic. Prøv lige at google det :)

Linsens sagde ...

Jeg har som nytårs foresæt i år at få ryddet op og ud!
Som en af de første nytårs foresæt nogensinde, holder jeg det faktisk stadig!
Langsomt arbejder jeg mig gennem alle vores ting. Lige som dig laver jeg vurderinger, noget bliver sat til salg, noget givet væk, et par sække tøj er afleveret i røde kors containeren og en sæk med børnetøj og legetøj er afleveret i mødrehjælpen!
Sidst men ikke mindst er der flere ting også havnet i vores storskraldsrum!

Åh hvor føles det godt hver gang et nyt område bliver ryddet op.

Ensafa Hijab sagde ...

nice interior for the kids realy i like it
Obat benjolan di Payudara

Rikke Skaar sagde ...

Vakkert! Elsket kroken under trappen.

Unknown sagde ...


Det er bare sådan en fin børnegarderobe I har har :) Skønt at få ryddet ud.

Unknown sagde ...

Oprydning er nu ikke så skidt - men også lidt svært!
Jeg synes det ser super fint - dejlige billeder - er vild med billederne af jeres skønne dreng!