onsdag den 28. august 2013

New in - Mads Nørgaard strik. Lindrende på sensommersnue...


Sensommer og efterår er bare så typiskt lig med hoste og snue. Det spreder sig fra først den ene så til den anden i familien, og så ligger vi der... Jeg forsøger at tage min snue med kamille the, frugt og hvile... Sidstnævnte er jeg ellers ikke så god til, men det kan jo blive nødvendigt...

Snue er træls, men det gode ved sensommer og efterår er, at man igen skal tænde op i brændeovnen, have levende lys på bordet, putte ungerne under dynen i mørket og ligeledes vække dem i mørket, og sammen vente på, at det bliver lyst og solen står op. Nogen dage står solen lavt, andre er der bare rusk og regn.
Og ofte vil der blive brug for min nye lækre uldstrik fra Mads Nørgaard. Det er godt! Jeg tror, jeg skal bo i den det næste halve år. Synes den er så fin med sit mørkegrå mønster og kontrastkanterne i koral/pink. Jeg er allerede tyvstartet de sidste morgener, hvor der har været koldt og fugtigt i luften, og jeg tænker at sådan en ny Mads N. strik må ligge på linje med kamille the og C-vitaminer hvad angår lindrene effekt på sensommer snuer!

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

jeg elsker sensommeren og efteråret, men ikke snuerne der følger med.

Din nye nørgaard strik er super lækker, den skal du nok blive glad for :-)

Line sagde ...

Virkelig flot strik :-) Hvis jeg ejede den ville den også bo på mig det meste af efteråret :-)

Irene sagde ...

Den er bare så skøn den trøje. Jeg skal til at strikke én til min datter, garnet er købt, det er bare om at finde et hul mellem de andre projekter ;O)

Malla sagde ...

Den var lekker;)

Marina / cand.mor sagde ...

Så absolut enig! Man kommer ikke igennem vinterhalvåret uden te, vitaminer OG lækker strik :)