mandag den 16. december 2013

Julestemning i stuerne.


Lidt julestemning i stuerne.
Vi har bagt det fineste peberkagehus med vores gode venner. Frederikke fik lov at pynte huset. Det er farverigt, og glasuren er heldigvis så hård, at ingen kan pille slikket af huset.
Jeg har også fået den fineste kogle med posten fra Anne. En isbjørnejulekogle. Ægte finurlig og hjemmelavet pynt.

Juletræet venter vi med til weekenden. Det er for tidligt for os endnu. For mig hører det de sidste juledage til. Der hvor det begynder at være alvor, og juleaften er nær.
Men jeg glæder mig virkeligt til at få det ind i stuen, få det pyntet, og at kunne nyde det i juledagene.

Det er lige om lidt....

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke et dejligt peberkagehus.... Og jeg det med juletræet lige som det... Det hører selve julen til, vores kommer ind søndag og bliver pyntet... :-)

evajj sagde ...

Blev også nød til at købe et fint stykke af Annes pynt, blev så inspireret af din isbjørn. Smukke billeder. Elsker at du stadig juler, synes meget af juleriet i år er blevet "mindre juleagtigt" og lidt for mode præget.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Heidi.
Jeg begynder at at glæde mig til at få træet ind i stuen for alvor nu. Det skal hentes i weekenden :) som barn kom juletræet altid ind d 23 dec hvor vi så pyntede det...:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Eva. :)
Jeg er slet ikk så god til moderne jul :) jeg elsker lys i alle afskygninger i julen, hjemmelavede ting og gamle kugler og den slags :)
Kan godt forstå du måtte ha en kogle. Jeg ved jeg vil glæde mig til at finde den frem igen næste år... :)

camille MILK og co sagde ...

Så fint det ser ud :-)

Kh Camille