fredag den 16. maj 2014

Morgenstarter. Ugen der gik.Lidt billeder fra ugen der gik. En uge hvor det både har regnet rigtigt meget, men også en uge, hvor solen igen er kommet lidt frem, og der har været lidt frirum til havearbejdet.

Hvis solen er fremme om morgenen, tager jeg ofte 5 minutter på den grønne bænk (det er den på det første billede!), når jeg har afleveret ungerne. Jeg kan lige nå det, inden jeg selv skal afsted. Bænken står i læ op af træskuret, og her kan jeg følge med i lidt af hvert. Stæren som flyver til og fra sin kasse med regnorme til ungerne, udsynet til den ene terasse, køkkenhaven med dens små spirer, staudebedet, og solens stråler lige i ansigtet.
Dejlig og intens morgenvarme er en god starter!

Vores første kuld solsorteunger er flyttet fra reden, men den anden dag opdagede vi, at vi igen har en solsortefamilie boende, denne gang øverst i brændeskuret. Det er SÅ  hyggeligt!

Jeg nyder meget, at der igen er udsigt til solskin, varme og udedage. Jeg har en masse hængepartier i haven. Frø der skal såes både i staudebedet og køkkenhaven, planter til drivhuset og den evindelige lugen.

arbejdet nyder jeg også, at der igen er godt vejr. På en eller anden måde kan man bare mærke det på stemningen i gågaden, folk er i dejligt humør, de har ikke så travlt, og der er sådan en lidt loose sommeragtig feeling. Det er fint! Jeg regner med snarest at kunne smide striktrøjen, selvom det er en helt ny yndlings favorit!

Imorgen får vi besøg af to hold venner, så jeg satser på dejligt vejr og lidt havehygge.
Der er bare mere plads og højt til loftet om sommeren!

6 kommentarer:

Fototosse sagde ...

Super fine hindbærsnitter. Dejlige billeder!

Unknown sagde ...

Sikke skønne billeder, der er nu noget helt særligt over sommer stemning

Maria sagde ...

Dejligt Rakel ! Intet mindre end dejligt at læse og se om ugen der gik og tankerne der fulgte med.

KH Maria

Maria sagde ...

Dejlige billeder :-) Elsker når sommeren er over os - så bliver danskerne mere spontane, glade og åbne og mindre stressede.. Det er skønt!

SiriR sagde ...

Dejlige billeder og dejlige hindbærsnitter, mums:)

aude sagde ...

de si jolies photos!!!!!! beautiful!!