tirsdag den 20. maj 2014

Sandaler, smukke blomster, sommertee og asti.


1# I weekenden havde vi besøg af vores venner. En rigtigt hyggelig sommeraften, der startede med kold Asti og sodanvandsdrinks på terassen. Derefter den skønneste leg i haven, og grill. Jeg fik den smukkeste smukke værtindebuket af min veninde. Alle blomster plukket i hendes egen have. Buketten står stadig smukt her på 3.dagen.

2# De smukkeste aftenskyer fanget ud af vinduet ovenpå. Nogengange falder jeg helt væk i de fantastiske aftenhimle. Som små tottede verdener i fine pasteller.

3# Der er blomster i alle jordbærplanterne og jeg glæder mig til de udvikles til små sødemefyldte jordbær.

4# BlackSwan har lavet en limited edition t-shirt. Jeg er rigtigt glad for den. Dejlig blød bomuldskvalitet og lækkert meleret stof.

5# Staudebedet er nærmet eksploderet den sidste uges tid. Akelajerne står i smukke lilla farver og svajer højt når det en sjælden gang blæser. Det sjove ved akelajer er, at de nemt krydses med hinanden, så man kan aldrig være helt sikker på, hvilke farver der kommer frem.

6# Jeg har fundet sandalerne frem, og jeg elsker det! I år er valget faldet på Birkenstocks Arizona model. Jeg har flottet mig lidt. Hele to stk.s modellen i "antik læder" og en navy blå.

7 kommentarer:

Anita sagde ...

Smukke smukke billeder... Akelejerne minder mig om min mormors have, og jeg har endelig fået et par stykker i min egen have (his du har frø af lyserøde tager jeg gerne imod)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anita.
Akalejer er smukke, men jeg kan bedst lide den høje slags :) jeg har en enkelt lyserød. Den er fin men helt lav, så man ser ikke rigtigt blomsterne fordi de jo peger nedad. De gemmer sig lidt... men jeg giver gerne når de går i frø :)

Kristin sagde ...

Hej Rakel. Som altid smukke, smukke billeder. Jeg var ikke klar over at akelejerne krydser sig med hinanden. Har selv en del af dem - sat sidste år. De er så yndige.
Knus Kristin
Ps melder mig snart ind i den pensionistforening, så jeg kan komme på besøg i haven..😉

Boselade sagde ...

Du tager bare så smukke billeder.
Og sikke en flot model :-)

Livsglimt sagde ...

Skønne stemnings-billeder:-)

Malene sagde ...

Flotteste buket jeg længe har set.

Shm sagde ...

Ih nogle fine billeder!