onsdag den 10. september 2014

.............................


Jeg har ikke så mange ord i tiden, har ikke så meget at byde ind med. På arbejdet i Elle Belle har vi rigtigt travlt med at lave vores nye webshop, og som det altid er med den slags, så overholdes deadlines ikke, og mange små ting fejler, skal laves om, eller kompliceres udnødigt. Jeg tænker, det nok er ret typisk for den slags, men ikke desto mindre, så fylder det bare meget. Om natten drømmer jeg om kjoler, der skal puttes i de rigtige kategorier, og serverer der går ned, eller fejlmeldinger, der gør, at tingene bare ikke vil køre, som de skal.
Så ord og billeder kan bare ikke rigtigt finde deres vej lige nu, som de plejer, andet fylder.

Imorges nåede jeg en rundtur i haven inden arbejdet. Der var smukt og duggen stod næsten hvid som frost i græsset. Mild men alligevel kold luft og en skarp sol. Vores islandske fårehund finder hurtigt sin plads på terassen efter rundturen. Snart fylder han tretten år. Det er ikke til at se, at han er en gammel hund, han ser så hvalpet ud, men når han lunter med på rundturen i haven, er der alligevel en hofte eller et ben, der indimellem driller og knager lidt. Jeg håber, vi har ham mange år endnu, på trods af de små alderdomsskavanker! Han er altid så sød, tålmodig og social.

Der er stadigt frydefuldt frodigt i haven. Masser af forskellige blomster, hindbær, æbler, tomater og grønt grønt græs. Det er med at nyde de fine sensommer dage med sol, de giver ekstra energi og ro helt ind. Det er fint. Som altid er haven mit fristed, Og her skiftes kjoler, seo og produktkategorier ud med gravearbejde, blomster, lugning og frisk luft. Det allerbedste er at finde balancen mellem de to. Der skal være plads til det hele.

4 kommentarer:

angie sagde ...

wunderschöne blumen, einige hab ich auch im garten und sie werden von den bienen und schmetterlingen geliebt!!!
ihr hund ist sooooo süß, er hat so liebe augen und ein schönes gesicht!!! alles liebe von angie aus deutschland

Marina sagde ...

de skønneste septemper billede. Håber snart der bliver ro på så du ikke også skal pakke kjoler i drømme.

camille milk sagde ...

De smukkeste naturbilleder, jeg håber freden i billederne, snart også falder over dig og du får en mere rolig dag ;-)

Kh Camille Milk

Karen Marie sagde ...

Smukke, smukke billeder! Det er med at suge det sidste ud af sommeren og alle de skønheder den byder på. Dejlig dag til dig, kh Karen Marie