torsdag den 18. juni 2015

Husk at stemme idag. Jeg stemmer rødt.


HUSK AT STEMME IDAG :)

Jeg stemmer for medmenneskelighed, rummelighed og næstekærlighed - For en sund og langsigtet plan for vores jord og klima, så vi med god samvittighed kan overdrage den til vores børn.

Jeg stemmer RØDT og håber inderligt af hele mit hjerte, at Danmarks befolkning forstår, hvor vigtigt det er, at vi tænker på vores næste. At vi ikke sparker nedad. At vi har tillid til mennesker i vores samfund. At vi tager ansvar for vores jord og klimaet, så vi og vores efterkommere kan have den rigtigt mange år endnu. Tillid, næstekærlighed og omtanke for miljøet er bæredygtigt på lang sigt!

Jeg er for fællesskab og et grønt klima!
#huskatstemme #stemrødt #Jegstemmerrødt

PS: Iaften fejrer vi valgaftenen med rejemadder og hygge. Sådan er det, og sådan husker jeg rigtigt mange valgaftener som barn. I er sikkert mange, der har andre sjove traditioner. :)

4 kommentarer:

Pernille / stay-positive.dk sagde ...

Præcis mine ord. Vi skal stemme på fællesskabet. Og især når man er kronisk syg som jeg, så er det ekstra vigtigt.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Pernille.

Vi kan allesammen blive syge, og nogen af os bliver ramt hårdere end andre, og der er det bare SÅ vigtigt, at vi har et samfund, hvor vi står sammen.
At vi har tillid til hinanden. Jeg bliver ked af det indeni over den mistillid der er overfor de svageste i vores samfund. De ledige, de syge, flygtninge. Jeg er fuldstændigt overbevist om, at vores samfund bliver langt mere bæredygtigt, hvis vi indretter os med tillid til hinanden, nysgerrighed og venlighed. :)
Mange liberale stemmer blåt pga finanspolitikken, men selv det incitament er ikke længere til stede. Jeg læste denne artikel den anden dag fra Den Internationale valuta fond, som konkluderer at den liberale økonomi politik, der blev ført under Fogh og Løkke, har været med til at overophede vores økonomi og dermed gjort at finanskrisen blev langt værre end nødvendigt, og at Helle Thorning har ført en økonomisk politik der var langt mere ansvarlig. Samtidigt konkluderer rapporten, at vil man øge et lands vækst og BNP, så er det vigtigt, at man målretter indsatsen mod de svageste grupper økonomisk, da det vil give et opsving, modsat hvis man giver de rige mere og fremmer økonomisk ulighed, da vil vækst og bnp falde.
http://www.dr.dk/nyheder/penge/2015/06/16/223821.htm

Der er INGEN som helst grund til ikke at tage hånd om de svageste i vores samfund længere, heller ikke for en liberal :)

Stine Qvortrup Petersen sagde ...

Det er SÅ rigtigt og så dejligt at du laver sådan et indlæg! Der er brug for varme og nærhed, og at vi tør tro på, og give, til hinanden. Og så tror jeg det er vigtigt at tale om og minde hinanden om! Dejligt at mærke din varme!😊

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Stine.
Ja men desværre blev det ikke sådan og det gør mig så inderligt ked af det og trist.. nu er det at kæmpe for et rødt valg næste gang 💗