mandag den 20. juni 2011

Hindbærsnitter + opskrift...

Vi har en lidt sød tand herhjemme... eller meget sød faktisk... Så den anden aften sprang manden pludseligt på cyklen, sådan ti minutter i luk (21), og susede ned til købmanden... Vi var nemlig kommet til at snakke om hindbærsnitter, og har man først sagt A må man også sige B (B for bage altså..!), så han købte hvad vi manglede og gik så ellers igang i køkkenet... Klokken ca. halv elleve satte vi tænderne i de lækreste, usundeste snitter, en hel fyldt kasse blev det til, og vi er ret enige om, at de kan anbefales!!...
Og hvis du begynder at bage nu (!!), så kan du simpelthen nå at sætte tænderne i en snitte, inden du skal i seng... Ret tillokkende tanke faktisk.. Vi har desværre allerede spist alle vores, det tog ikke lang tid...!
Opskriften er fra Boligliv og jeg har fotograferet den på det øverste billede, så det er bare at sætte igang, eller måske ku´du sætte manden i sving, hvis du har sådan en, mens du selv lige smækker stængerne op!..

18 kommentarer:

betine sagde ...

Mums - de ser virkelig gode ud... Burde næsten lukke her og skynde mig ud i køkkenet og bage bare for at smage :)

Frk. Lilla sagde ...

Nom nom nom! Hvor ser de bare lækre ud! Synd man er på kur for tiden.. Heldigvis kan opskriften da gemmes og så har man da noget at se frem til. Hindbærsnitter er jo bare på alles læber for tiden :) Yndlings kagen tror jeg næsten!

bare WUNDERBAR sagde ...

Betine-
Det burde du faktisk.. og du kan liiige nå det.. :)

Frk Lilla-
Helt ærligt, så var jeg faktisk også på kur, og det var gået rigtigt godt i hele 3 dage! indtil altså vi kom til at snakke om de snitter, og da de blev serveret, så havde jeg fuldstændigt glemt alt om kuren... :)))

Unknown sagde ...

jeg har også prøvet den opskrift!! Og de var ikke sidste gang :D De ser rigtig lækre ud, dem i fik lavet.

Anonym sagde ...

Genial arbejdsfordeling.
Jeg havde også en skrækkelig lyst til hindbærsnitter forleden, og nu hjælper du bestemt ikke på det!

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette Kathrine-
De var bare super gode.. Slet ik tørre, kun på den gode måde altså.. Måske syns jeg der sku en lille bitte smule mere syltetøj i end opskriften siger,men man kan jo røve sig frem.. Ik nok med at de smager godt, så er de jo også ret pæne.. ;)

Mette Houg sagde ...

Mums de ser lækre ud- kan godt forstå at du helt glemmer kuren:)

Heidi sagde ...

uhm de ser gode ud. Jeg kunne også have fundet på at begynde at bage ret sent hvis lysten meldte sig. Jeg er dog ret overbevidst om at min mand aldrig ville gøre det samme. Du er heldig med din :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
Arbejdsfordelingen var bare fuldstændigt, som sådan en skal være.. ;) Det nyder jeg altså engang imellem.. Bare at være den der venter på serveringen.. ;)

Fru Hygge-
Ja helt ærligt.. vi er bare ik gode til at ha den slags i huseet.. Vi spiser det gør vi! Alt for hurtigt!!.. Store pigen sagde da hun smagte dem dagen efter.. : UHM far... de er jo meget bedre end bagerens!...
Og så blevf faren stolt.. ;)

Unknown sagde ...

åhh den er jeg glad for opskriften. Bagte hindbærsnitter for første gang i sidste uge og de blev ikke særligt vellykket. De var nemlig alt for tørre. Måske at jeg skal prøve igen og så med din opskrift.

Maiken sagde ...

Lige siden jeg så opskriften i boligliv har jeg haft stor stor lyst til hindbærsnitter, men bare ikke fået lavet dem endnu. De ser virkelig gode ud! :)

Og ret lækkert når de ligefrem også bliver serveret. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

marianne-
jeg syns absolut ik at de her var tørre , tværtimod, så de skal næsten have et forsøg til.. :) Tror måske også at kagedelene blev lidt tykt rullet ud, men det gjorde dem egentligt ik mindre gode.. :)

Maiken-
Ja sådan har jeg faktisk også haft det, og det var faktisk fordi jeg havde læst op fra den og sagt til ham at jeg egentlig troede det var rimeligt nemt, at han pludseligt kom tanke om at lave dem.. :) Billedet i boligliv er også rimeligt tillokkende.. :)

Louise sagde ...

Neeeejjj hvor ser de godt nok super lækre ud:-) dem må jeg helt klart prøve da:-) eller måske smække benene op og sætte manden og store pigen igang:-)

Ha en dejlig aften

K louise

Katrine Neontråden sagde ...

Ja, jeg kan sådan set faktisk godt se, hvad det er for et skærebræt du har! Og jeg synes sådan set godt, at du kunne tage at sende det til mig! Eller måske bare købe et helt nyt til mig? Altså du må lige sige til, hvis du har brug for min adresse, eller om du har styr på det... Og de dersens hindbærsnitter ser bare så lækre ud. Det MÅ jeg altså prøve her i løbet af sommeren.
Knus

Unknown sagde ...

Sikke en skøn mand :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Det sidste er en go variant.. ;) De smagte rigtigt godt.. ikke for tørre, bare gode..:)

Blomsterpigen-
Ha ha.. Mest er det nærmest efterhånden mest til pynt.. selve træet er faktisk ik så forfærdeligt funktionelt, det er ikk sådan slebet, så hver gang man skærer, så raspes træet ligesom op.. Men pænt, det er det, og jo da især porcelænsdimsen.. ;)

Losarinas-
Jeg er egentligt også i bund og grund ret glad for ham.. ;)

ReVinyl sagde ...

Jenta mi på snart 8 år skal ha overnattingsbursdag nå på fredag. Hun elsker bringebær...kanskje jeg skal lage disse som en overraskelse :) Takk for oppskrift!

by Busk sagde ...

ELSKER hindbærsnitter.