søndag den 16. oktober 2011

Klar weekend....


Hvor vi nyder dagene med tindrende solskin...! De kolde klare morgener hvor vi er nødt til hurtigt at få tændt i brændeovnen, og finde vintertøjet frem hvis vi skal ud... Og omvendt kan vi endnu for et kort sekund smide jakken i eftermiddagssolen, der stadig varmer en smule...



Desværre tager den kolde klare frost de sidste blomster i haven, der er kun få morgenfruer, enkelte roser og lidt storkenæb tilbage at plukke ind af... Det skal jeg vænne mig til, at blomsterne igen skal købes... Rosen herunder nåede jeg at redde ind inden den fik for meget frost...


Og selvom vi har haft gæster, haft legeaftaler, været på vintertøjs- og skoindkøb, på planteskole og en tur i biografen med den store, så har der alligevel også været masser af tid til at lege både ude og inde, og tage et par afslappende pauser indimellem...


Nu vil vi nyde, at det er efterårsferie, på trods af at de første 3 dage er afsat til et mindre renoverings projekt i forgangen....... Spændende....

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Dejlig billeder fra weekenden, uh jeg glæder mig til at se om det renoverings projekt indebærer noget med tapet :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Ævle bævle-
Ja det er jeg faktisk også lidt spændt på... Jeg kan ikke rigtigt finde ud af det.. vi er ikke sådan helt hundrede på hvordan det projekt skal være endnu.. Træls nok når man går igang imorgen.. :)
Men tænker der skal lidt tapet på nogle bogkasser og noget.. var det ikk dig der havde brugt noget mildt lak, vandbaseret til dine tapet projekter? :)

Christina sagde ...

ha´ en dejlig ferie, det lyder dejligt med lidt renovering - øhm, stod der ikke en blå kommode ved siden af den hvide i et af dine sidste indlæg ;)

Unknown sagde ...

Smukke billeder:-)
Nyd jeres ferie.

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Ja og så ku man måske tro at det var den skrappe kone der havde rykket alt mandens flytten om på plads igen, men faktisk er det fordi billedet er et par uger el tre gammelt, det er bare den slags leg de laver (rutchebane med bobles dyrene) så det passede perfekt ind her.. ;)
Og ja jo det er ok med renovering, men det er nuj aller bedst at være færdig med.. :)

Losarinas mor-
Tak, og i lige måde, hvis du har sådan en, men det har du vel ikke? :)

Klassisia sagde ...

Hold da op et program for weekenden, og så havde I stadig tid til afslapning...Er der 28 timer i dægnet hjemme hos jer? :o)))

Kh Shina

bare WUNDERBAR sagde ...

Shina-
Ja det sku man næsten tro, når jeg remser op... men det betyder vist bare at vi har haft planer fra formiddagen, eftermiddag og aftenen.. :)))
ejligt at du er tilbage.. ;)

Klassisia sagde ...

Der skulle selvfølgelig stå "døgnet" :o) Takker for din "velkommen tilbage" hilsen på bloggen og her. Ved du om der er et blogtræt i støbeskeen i Viborg eller omegn? Ærger mig over at jeg ikke kom med sidst.

Kh Shina