fredag den 14. oktober 2011

Se mere til elle-belle butikken, du kan stadig lige nå min fine GIVE AWAY...
Da jeg var i butikken elle-belle for at aftale de nærmere detaljer omkring den fine give away, havde jeg som altid mit kamera med... Hvis der er noget jeg elsker, så er det, når jeg er omgivet af ene af fantastiske motiver, så forstår man næsten ikke hvor mange billeder det egentligt kan lykkes mig at tage på ganske kort tid...

I skal selvfølgeligt også have lov at se lidt mere til den fine butik...

Masser af farver, de lækreste møbler og tilbehør, både Eames, Tolix, Hay, Juno og diverse super cool retro og genbrugsfund, og så er der jo prøverum, noget især de store piger (og måske drenge?) sætter stor pris på, og som jeg synes lidt for ofte mangler i børnebutikker...

Der var også dekoreret med de fine wallstickers flere steder i butikken, og i det hele taget synes jeg bare den er lækkert indrettet... Hver 14. dag skifter udstillingerne i vinduerne og ofte bliver der rykket rundt i butikken, så det næsten altid føles nyt når man træder ind i butikken...

Du kan stadig nå at deltage i den fine GIVE AWAY, hvor du kan vinde et gavekort til elle-belle på 500kr. eller en valgfri wallsticker fra butikken...

Du kan være med i min GIVE AWAY og læse mere om mærkerne og præmierne, hvis du klikker her... Jeg trækker vinderen på søndag... det er jo snart...

10 kommentarer:

Barbara sagde ...

Det er nogle skønne billeder af butikken og det du beskriver m, at de laver nyt i vinduet så ofte, og at de ofte ommøblerer må btyde at de brænder for design, indretning og mode. Kun én ting er galt: den butik ligger i den forkerte landsdel!

bare WUNDERBAR sagde ...

Barbara-
Præcist, det tror jeg bestemt også de gør, og det er en af grundene til at jeg også elsker at komme der.. Det er ikke KUN børnetøj-og sager det handler om, selvom det er det de sælger, men for mig også stemningen i indretningen, de lækre designersager kombineret med loppefundene... :)
Vi skal jo også have bare lidt herude i provinsen.. ;)

Ulla V. sagde ...

Jeg glemmer aldrig den første gang jeg trådte ind i elle-belle. Butikken var lige åbnet og lå dengang i Gravene.

Aldrig før har jeg følt mig mere tilpas og "hjemme" i en butik. Tøjet var lige præcis så enkelt og smukt som jeg kunne lide det, indretningen stilfuld og behagelig og Tine var utrolig sød og smilende. Tøjet havde den simple og elegante stil som meget fransk børnetøj har, og allerbedst så fik børn lov til at ligne børn og ikke små voksne.

Og så blev det starten på en årrække hvor jeg købte stort set alt i tøj og sko til begge vores børn i elle-belle.
Jeg forstår godt at du holder meget af den butik og produkterne som er super god kvalitet. Ærgerligt at mine børn ikke længere kan passe tøj derfra. ;))

Tænk at man kan have det sådan med en butik...

maikendl sagde ...

Skøn butik. Lidt for ofte er det nemt at sidde i cyberspace og shoppe rundt - men tænk hvis det i fremtiden bliver på bekostning af de lækre og charmerende butikker i byernes centrum. Hvor ville det dog være kedeligt, om det kun var HM og de andre kæder, der kunne overleve.

bare WUNDERBAR sagde ...

Ulla V-
Tror simpelthen heller ikke at man kan andet end at være tilpas og holde af den butik, hvis man først har været der.. :) Har aldrig hørt andet end fantastisk godt, og så har de bare SÅ mange og lækre mærker samlet på et sted, især også de lidt mere klassiske.. :)
Så enig.. ;)

Maiken-
Nøjagtigt, og det er da meget bedre og hyggeligere at tage i en rigtig butik end at shoppe på nettet, og især når det er den slags butikker.. Men omvendt, hvis man selv har været i butikkerne og kender lidt mere til dem, så kan jeg også godt synes at det er praktisk at shoppe via nettet, og på den måde støtter man jo også det lokale.. Men enig, vi skal for alt i verden bevare de lidt mere unikke og skæve butikker, alt andet vil blive kedeligt... :)

Karina sagde ...

Hvor er et bare en skøn butik altså. Den gad jeg virkelig godt bedsøge hvis/når jeg engang kommer på de kanter. Man kan virkelig næste mærke stemningen gennem dine billeder.

God weekend og efterårsferie har du vel også nu?

Knus Karina

Unknown sagde ...

Lækre lækre billder!!!! Jeg kan ikke helt hamle op med din give away, men hvis det har nogen interesse, så har jeg også een på højkant:-)

Tanja sagde ...

Ser ud til at være en skøn butik! :D

Og fedt.. du har 1234 faste læser ;)

Paula-Jo sagde ...

What a lovely shop! I'd give up a lot of things to do a bit of shopping in there...

Anonym sagde ...

Goddag med dig *sms* (:

Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

Knus Lise