onsdag den 23. maj 2012

Harlekinternet tapet, solskin og is...


Dagene går hurtigt i tiden...

Solskin og varme indbyder til ture i det blå, hyggelige stævnemøder med gode venner i haven, solbad på tæpper og bare tæer i græsset...

Der sker stadig rigtigt mange nye ting på mit nye arbejde...

Igår aftes tapetserede vi i butikken... Hele familien var afsted... Manden er jo tapetmester, så han måtte springe til med en hjælpende hånd...
Og alt imens vi arbejdede på det fine projekt, var børnene og søde Tine (..børnenes ord for min nye chef...!) sammen i byen, både på længere gåtur i aftensolen, men også nede efter Okkels is til de lækkersultne... Dem var der flere af, altså de lækkersultne!

Når vi har fri, nyder jeg vejret og varmen.. Kan virkeligt mærke at jeg har trængt... Solen indbyder til at være sammen udendørs, og børnene er ved at være så store, at de selv leger og ordner i haven... Det er dejligt...! Vi voksne kan bare følge deres leg, slappe af i en god stol, pille lidt ukrudt eller lave lidt voksen projekter...

Et mindre hækleprojekt har jeg også liggende.. Den store datter hugger altid mit halsrør fra Yarnfreak, så nu har jeg købt garn i en fin gammelrosa farve, og jeg satser på at få det færdigt... snarest.... så hun kan få sit eget altså, det bruges åbenbart også om sommeren den slags...!

Jeg har hørt at solen og varmen fortsætter... Og det er HELT fint med mig...!

15 kommentarer:

Unknown sagde ...

Vi nyder også det dejlige sommer vejr herhjemme. Det ser fint ud med det nye tapet, glæder mig til at se det, jeg kommer nemmelig forbi i morgen, har lige et par timer der skal fordriver efter arbejde inden jeg skal tilbage og ordne legepladsen, forhåbentlig sammen med en masse søde forældre..

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeanett-
Det lyder da som en hyggelig ting.. at skulle fordrive et par timer altså... prøv de nye okkels is, de er altså gode og ligger lige om hjørnet nede ved Tine Lund.. :)
Legeplads dag lyder også fint.. Vi skal til fødselsdag, det bliver simpelthen også hyggeligt.. :)
Og vejret er PERFEKT.. Vi tager på pinseferie til Fyn og jeg har sådan krydset fingre for at varmen ville arte sig.. :)

Christina sagde ...

Lækker butik ser det ud til :) det må være godt at arbejde et sted som det... Tapetet er flot, det ville jeg gerne ha på en væg i gangen hos os når jeg nu nok aldrig får min vilje med det sort hvide gulv ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Den er faktisk rigtigt fin.. Mange gamle sager også der passer fint i indretningen og med det nye tapet har det givet en helt anden fornemmelse i det område, selvom det kun er et mindre firkantet felt bag kassen.. :) fint er det.. Har selv overvejet tapetet i stuen bag klaveret, det kunne være flot tror jeg.. :)
Du må lige presse ham lidt, hvis ikk det går med gulvet.. :) Det kunne også være smukt hjemme hos jer.. :)

Anonym sagde ...

Det er også HELT fint med mig! Ja tak til bare (røde) ben, syrener, is og forhåbentlig også snart danske jordbær og ærter.

Kathrine Armstrong sagde ...

Sikke noget fint tapet :-) Ved du hvor det er fra. Det er lige saadan noget tapet jeg vil ha' i mit sovevaerelse. Paa forhaand tak

Mvh Kathrine

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
Ja her er benene så hvide.. Meget hvide... :-)
Og jordbær skiltet er faktisk ude nede for enden af vores vej... De første danske.. Tror næsten de har fået hjælp af noget drive men derfor er de helt sikkert alligevel fantastiske med mælk og fløde... :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kathrine-
Tapetet er simpelthen så fint.. Det er nye ruller fra Ferm living.. Du kan google navnet.. Den fåes også i en grå variant... :-) håber du finder det ellers skriv igen så skal jeg finde et mere specifikt navn... :-)

Tina - FRK Gadekjær sagde ...

Sikke noget fint tapet, dejlig farve, sommerlig og frisk :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tina-
Sådan havde vi det også lidt.. Det er de pasteller tror jeg.. De er sommerlige og lette... :-)

Åpent^hus sagde ...

herlige bilder

toves sammensurium sagde ...

Ååå....den tapeten var...bare wunderbar ;)
Elsker fargen.elsker mønsteret :)))
Toveklem:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Åpent hus-
Tusinde tak, og tak for din kommentar, den blev jeg glad for.. :)

Tove-
Ja ikke... sjovt, det var der også en af kollegaerne der sagde.. :)
Mon I har Ferm living nordpå også? Lige præcist denne er super super fin.... :)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Elsker det tapet - vil også så gerne have det i brug :-)

Anonym sagde ...

Uhm... Jeg vil &så ha is!!!